Kerestél már ebben az évben 10 millió dollárt?

Egy pénteki nap, amikor megfázva is a számokat bújod !

Április végén nem gondolod,hogy megfázhatsz. nekem sikerült!

A Biztoshozam “főszerkesztője” beteg és náthás! De az ügyfelei akkor is az ügyfelei maradnak, ha ő haldoklik.

Egy tőkepiaci szaktanácsadó,tovább megyek egy vállalkozó ma manapság nem engedheti meg ,hogy ne dolgozzon.Ne csinálja a munkáját.  A vállalkozásának haladnia kell és az ügyfeleket meg ” ki kell szolgálni.” Fontos,hogy ne csak a tanácsadó legyen tisztában a napi gazdasággal,hanem az ügyfél is. Tudja mi történt a világgazdaságban .Ehhez kell a jó tanácsadó és blogszerkesztő- Tudnia kell az ügyfélnek,hogy ma reggel a Dow Jones indexe 0,25 százalékkal, az S&P 500 0,15 százalékkal, a technológiai részvények Nasdaq Composite indexe pedig 0,03 százalékkal állt csütörtöki záróértékhez képest a tőzsdén a kora reggeli órákban. Egy tanácsadó mindig merít erőt,hogy továbblépjen és ujjat tanuljon. Én is azt teszem. Sok embertől tanulok. A Biztoshozam csapata ,ha valamiben nem biztos utána jár. Olyan, mint a svájci óra. Pontosan jár. Kitűnő kollégák segítenek ebben.   Azt is tudja a csapat, hogy tegnap valaki a Facebook részvényen több százezer dollárt kereset. Csak azért mert az tegnap a zárásig emelkedett, majd ma újra hozott + 0,05 %-ot. Emlékezni kell csak erre a cikkemre http://blog.biztoshozam.hu/vegyunk-vagy-ne-vegyunk/ , akkor aki egy kicsit figyelt az láthatta, hogy a piacon van lehetőség. Figyelni kell a múltat, és az a jelenben, vagy a jövőben nagy lehetőséget kínálhat.  Akkor  (2016.01.21-én) arról tájékoztattalak titeket,“hogy senkinek sem jó ez a a tartós 30 dollár/hordó alatti ár.” Most azt látni,hogy a Brent hordónkénti olaj ára 47,8615 dollár. Tegyük fel csak egymillió forintért vett volna valaki akkor olajat, kb. bruttó 680 ezer ft haszna, nyeresége lenne mára (költséglevonás nélkül).  Hedge Fundok ezekből a fundamentumokból már dollár milliárdosok lettek.  

Az ügyfél is mindig arra gondol, hogy a kis pénzét jó helyre tegye. De nekünk is fontos az a mondás, amit André Kosztolányi mondott. “Vagyonosnak lenni annyit jelent, hogy több pénzed van, mint a többieknek ugyanabban a környezetben.”

Azért azt se árt tudni,hogy a mai nap az arany ára 15 havi csúcsra emelkedett. A nemesfém unciáját (31,104 gramm) kora délután 1289,56 dolláron jegyezték az azonnal piacon az előző esti 1256,40 dollárral szemben.

A dollár  viszont gyengült. Jelenleg 273,54 Ft/dollár árfolyammal zárt.  Az euró az idén 5,18 százalékkal értékelődött fel a dollár ellenében. A vállalati gyorsjelentések miatt ,elsősorban az európai pénzintézetek  részvényei esnek,de az autó gyártok részvényei is eshetnek. Mára nyoma sincs annak ,hogy az MNB kamatot csökkentet 1,05 % – ra,újra 312 ,3 felett az euró a forinthoz képest.

Azért kedves olvasó ne csüggedj, lehetsz te is milliomos, ha kezdesz félre tenni idősebb korodra. Ha nem is tartozunk bele a felső tízezerbe , de meg tudjuk szépíteni az életünket ha időben gondoskodunk magunkról. Vannak akiknek már minden megvan . Ők tavaly 1826-an voltak és a vagyonuk 7,065 billió dollár volt.

Szeretnél hasonló témákról beszélgetni egy kávé mellett. Ki akarsz kapcsolódni a város zajától, nézegetnél régi részvényeket vagy kötvényeket, amelyek még az 1800-as években adtak ki. Akkor ne habozz jelentkezz be hozzám egy regisztrációra.red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés