Még mindig van potenciál a Coca-Cola-ban is de vannak még más érdekességek

A Morgan Stanley befektetői bank a Coca-Cola-ban látja a potenciált kiemelkedő piaci stratégiájuk miatt. A vállalat részvényei így 1,27%-os növekedést produkáltak, ami 48,66 dollárnak felel meg. A Morgan Stanley-vel kötött partneri kapcsolat után, az eddigi 52 dollár értékű részvény célt 55 dollárra növelte a cég.

Képtalálat a következőre: „coca cola retro”

Képtalálat a következőre: „coca cola dividend yield”

 

Novo-Nordisk avagy, hogyan legyünk sikeresek egy globális problémából

Az elhízás és a cukorbetegség elleni gyógyszerek miatt zárta nyereségesen a dán cég az első negyedévet. A vállalat 29,291 milliárd dán korona nettó eladást produkált, ami 8,7 %-os növekedés a tavalyi év végét tekintve. Az üzemeltetési haszon pedig 14,39%-os növekedést hozott, ami 14,239 milliárd dán koronának felel meg. A Novo-Nordisk vállalat gyógyszere, az Ozempic már globálisan 90 országban elérhető.

Képtalálat a következőre: „novo nordisk”

A Caterpillar irányt vált

Nemrégiben került megrendezésre a Caterpillar 2019-es befektetői napja, ahol a cég megfogalmazta, hogyan is hagy fel az eddigi ciklusos üzleti tervével. A vállalat lecsökkentette a szerkezeti költségeit, azaz 57 gyár került felszámolásra/átalakításra, illetve 7 millió négyzetméternyi terület került felszámolásra a gyártásoknál. Ennek eredményképpen a vállalat kiadásai 1,8 millió dollárral csökkentek, viszont a kapacitásuk stabil 70%-on maradt. A hét elején Kína is emelte az amerikai termékekre kirótt importvámot. A jelentős kínai exportkitettséggel rendelkező Caterpillar is 3,23%-ot esett, viszont a Goldman Sachs szerint hosszabbtávon emelkedés várható a részvényenként negyedévente 0,75 euró osztalékot fizető vállalatnál.

Képtalálat a következőre: „caterpillar”

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a PortfoLife céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

e-logo-portfolife_light

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!