Menő vagy a trendi, szemben ezekkel a biztonságra törekedj! Vegyél Pepsi vagy Coca-Cola részvényt

 A tegnapi nap után a mai napom is tárgyalásokkal telt, de még a hétvégén is dolgoztam.Óriási érdeklődés van a részvények iránt. Egy pár órát le is fagyott a konzultációs oldalam. De sikerült rendbe rakni. Ugyan kiváró hangulat uralkodott ma reggel az ázsiai tőzsdéken, de emelkedik a WTI határidős árfolyama. Már- már súrolja az 54 dollárt hordónkénti árat. A  dollár kitartóan erős a nemzetközi piacokon, miközben a mi valutánk már vele szemben 15 éves mélyponton van. Szombaton Andrással ezekről is beszélgettünk, miközben egy amerikai elemzőház jelentései alapján a szolgáltató és élelmiszer szektornál erősödés jöhet. A Coca- Cola -nál ezt már láthatjuk is. A választások óta ez a nagyvállalat képes volt nagyobb hozamokat is elérni jelenleg 39,26 eurón áll az árfolyama, ami november 04-hez képest, ami kb 4%. Andrással átbeszéltük a jelenlegi gazdasági helyzetet és a jövő lehetőségeit. Andrással most együtt várjuk a  hét kiemelt eseményét, az amerikai kamatdöntést. Szerda este ér véget a jegybank kétnapos kamatmeghatározó ülése , a FED valószínűleg kamatot emel. Szeretnéd tudni miről beszélgettünk Andrással?

charging_bull_statue

Érdekel a részvények és kötvények világa Akkor csak olvasd tovább és regisztrálj.

Tudni akarod a nagyvállalkozó mibe fektetettet be? Szétporlasztotta a befektetéseit. De hogy pontosan mibe , ha regisztrálsz elárulom?

Nem árulom el a történet végét,inkább olvasd tovább….

ausztria-zaszlo

Osztrák számla magyaroknak

Szeretnéd tudni hogy, mit beszéltem Andrással?

Illetve ha érdekelnek a hasonló történeteink akkor csak regisztrálj itt.

Biztoshozam és a Portfolife kft. ügyfelei már a mai nap teljes egészében megismerték ezt a történetet. De ha regisztrálok akkor ti is olvashatjátok majd a teljes történet minden részletét

3236a4ab2cb938e511c177fa5c9228f9

“Mint mindenkinél így a cégünknél is elérkezett az év vége. A cég sikeresen lezárta az évet, hiszen az ügyfeleink teljes kiszolgálást kaptak, számtalan előnyökben és újdonságokban volt részük. A cég sikeresebb lett, hiszen megkapta az AA Bisnode minősítést. Nagy megtiszteltetés lett ebben az évben cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk.

Pénteken a cég Veresegyházán tartotta a karácsonyi partit. A fantasztikus hangulat másnap reggelig tartott, majd egy régi céges ügyfelemmel, Andrással szombat reggel telefonon megbeszéltük, hogy másfél óra múlva a helyszínen, a Tavi panzió éttermében találkozunk. Andrást már telefonon tájékoztattam arról, hogy az eddig eltelt december eleji hónapban rövid oldalazással tarkítva ugyan, de folytatódott a forint november végi lejtmenete.

Miután András megérkezett két Melange-ot fogyasztottunk el, átbeszéltük a jelenleg is fennálló értékpapírszámlákat, illetve azok letéti értékeit. András jelezte, hogy a korábbi értékpapír számla mellett egy új, dollár alapú értékpapír számlát kíván nyitni a Partner Banknál, mert a vállalkozásából származó 8 millió forintnyi éves nyereségét itt kívánja elhelyezni. Andrást 2010 óta ismerem. A tőkéjét, illetve megtakarításait 2011-ben helyezte ki linzi székhelyű Partner Bankba, akkor befektetési alapokba és Magyar Prémium Államkötvénybe helyezte el a magán-és céges vagyonát. letoltes

András tájékoztatást kért a heti világ és gazdaságpolitikai eseményekről. Informáltam arról, hogy hét minden egyes napját emelkedéssel zárták az amerikai részvényindexek. A Nasdaq100 csütörtökhöz képest 0,75%-os nyereséggel, 4896 ponton, míg a Dow Jones 0,72%-os pluszban”

 

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés