Róbert és Krisztina hosszú távú befektetése. A jövő hét kedden megtudod!

Szereted a hírleveleket? Érdekelnek a gazdasági események? Szeretnél még többet tudni a  részvények, kötvények alakulásáról és hogy mi zajlik az aktuális gazdasági piacokon? Mire vársz? Csak egy jelentkezésedbe kerül ennek megvalósítása. Addig is a jövő heti hírlevélből egy kis részletet mutatok. A Biztoshozam csapata és a Portfolife Kft közös hírlevelei az ügyfeleik részére igen fontosak. Na jól van, tudom már kíváncsian várod a történetet.

“Vasárnapi hűvös szélben utazunk vidékre, meglátogatni a rokonokat. Örülünk, hogy kicsit kikapcsolódhatunk. Monoron egy rég nem látott rokon kávéval vár minket. Az arab tevekaravánok kedvenc italával, a beduin kávéval. Ugyanis Kriszti és Róbert nemrég érkezett haza Egyiptomból.

Róbert a szokásos családi eszmeszere közben rákérdez a heti tőzsdei adatokra, mivel érdekelt a befektetések terén. Ugyanis tavaly előtt több Apple és Fujitsu részvényt is vett 2 – 2 millió forintért. Tisztában van vele, hogy az Iphone forgalmazója, az Apple siralmas negyedévi adatokat közölt és az utolsó héten is nagyot estek a részvényei. Tőlem tudja meg, hogy jelenleg a részvény 93,74 dolláron áll és csak az utolsó öt napban részvényenként több mint 10 dollárt esett az értéke. Mivel az Apple mostanában nem tudott megújulni, így az elemzők hosszútávon most nem várnak tőle nagy fellendülést sem. A Fujitsu pedig hasonló adatokkal rendelkezik, mint 2 éve, jelenleg részvényenként 3,135 eurónként áll.

Róbert és Krisztina egy 4 éves kisfiú szülei…..”

Ha szeretnéd ismerni a teljes történetet,akkor regisztrálj! Megteheted itt!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés