Továbbra is a Home Depot részvénye vásárlásra ajánlott

Home Depot, részvény, hozam

A Home Depot az egyik részvény, amely jelenleg érdekes döntés lehet a befektetők számára. Ez azért van, mert ennek a részvénytársaságnak az építési termékek és a kiskereskedelem területén előreláthatólag komoly jövedelem bevétele várható. Bizonyos részvények és iparágak jelentős növekedést értek el az üzleti életben a COVID-19 világméretű járvány idején. Az egyik ilyen iparág volt a lakásfelújítási ágazat, amelyet a The Home Depot és a Lowe’s Company vezetett. Mivel egyre többen maradtak otthon, egyre többen vásároltak a Home Depot üzletében lakásfelújítási termékeket. Egy becslési felülvizsgálat során a Home Depot részvénye jelenleg vételi minősítéssel, míg a cég kiváló tevékenységgel rendelkezik. A Zacks Industry Rank szempontjából a Home Depot társaság befektetésre ajánlott. A Home Depot cég az elmúlt hónapban nagyobb nyereséget tervez 2021-re, az elemzők mind a rövid, mind a hosszú távon kissé erőteljesebb bevételt jósolnak cég kilátásaival kapcsolatban. Valójában az elmúlt hónapban a jelenlegi negyedéves becslések részvényenként 2,37 dollárról részvényenként 2,54 dollárra, míg a folyó évi becslések részvényenként 11,43 dollárról 11,71 dollárra emelkedtek. A Home Depot-t. Iparága jelenleg a felső harmadban van, de hosszabbtávon is szilárd bevételek lehetnek.

Home Depot Chart

 

A Home Depot Inc. részvényei 73 fedezeti alap portfóliójában megtalálható volt még szeptember végén, amit azóta folyamatosan növeltek is.

A Home Depot részvényárfolyama ezen a héten 1,97 %-ot korrigált. Az elmúlt öt év folyamán a Home Depot évente átlagosan 20%-ot meghaladó mértékben növelte az éves osztalékját. A Home Depot árbevétel-növekedése a jelenlegi negyedévben 17,3% lett, de a következő negyedévre 14,7%-ot várnak. A társaság növekedési becslése az aktuális és a következő negyedévre 12,3%, illetve 35,6% lehet a szakértők szerint.

High school girls embrace possibility with Home Depot! | SaultOnline.com

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.
Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

• Telefonon:06706051490
• skype-on: koncz.peter@portfolife.hu
• emailben:koncz.peter@portfolife.hu
• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.