Új belépési lehetőségek nyílnak az arany árfolyamában

még ma tegyen aranyba

Az arany ára pillanatnyilag szünetet tartott. Az elmúlt két hétben tapasztalt igen meredek emelkedés után ez érthető volt. Az emelkedés vége azonban még nem látszik. A mozgás túl dinamikus volt ehhez. A kockázatkerülő kereskedők új hosszú pozíciókat várhatnak.

Goldpreis aktuell in Euro und US Dollar

Az arany unciája mindössze nyolc kereskedési nap alatt több mint tíz százalékkal erősödött. Az Egyesült Államok legutóbbi inflációs adatai után kétségtelenül nagy szerepet játszott az egyre erősödő remény, hogy a tőkepiaci államkötvények kamatai végre ismét csökkennek, illetve a FED nem emel már nagy mértékben kamatot . A grafikonok szempontjából ez az emelkedés  csapásnak tűnt a nemesfém számára. Az 1.615 dollár körüli hármas mélypont stabil támasznak bizonyult. A tavasz óta tartó csökkenő tendencia tartósan megtört az arany árának csökkenése is megállt.

Fotos von Münze Gold Bank Tresor Aus Ziegel wände 3840x2400

Célok

Az első cél most az augusztusban megjelölt jó 1800 dolláros “helyreállítási” csúcs. A jelenlegi 1.765 dolláros szinten azonban úgy tűnik, hogy az arany ára először egy  kis korrekció lehetséges. Ez lehetőséget kínálhat a kereskedőknek arra, hogy új hosszú pozíciókat nyissanak az 1700 és 1735 dollár közötti területen.

A megfelelő hosszú kereskedések lehetséges eszközeként a devizával fedezett arany árfolyama továbbra is megfelelő. A héten az arany meglehetősen nyugodt kereskedést folytatott.

Goldpreis - Gold Chart

Arany Befektetők

A harmadik negyedévben a befektetések a sárga fémbe mindössze 123 tonnát, azaz csaknem 4 millió trion unciát tettek be- derült ki az iparági csoport, a World Gold Council friss jelentéséből. A befektetői aranyvásárlások csökkenésének nagy részét az okozta, hogy az aranyrúddal fedezett tőzsdén kereskedett alapok befektetői a három hónapos időszak alatt 227 tonnányi állományt dobtak piacra.

A kiáramlás értéke megközelítőleg 12 milliárd dollár volt, a legutóbbi unciánként 1651 dollár körüli árfolyam szerint.

Probléma, vagy lehetőség? | Örömterápia

Lehetőség

Az arany árfolyama ezen a héten 1749,7 dollár volt, az arany árfolyama 1%-ot esett a héten.

Havi megtakarítás 50 eurótól a Partner Banknál!

Alacsonyabb árfolyam esetén nagyobb mennyiségű arany, magasabb árfolyam esetén kisebb mennyiségű arany vásárlására kerül sor. A Partner Bank FINE GOLD aranyát átláthatóság és rugalmasság jellemzi. A megőrzésre vonatkozó információk az online ügyfélszolgálaton keresztül áttekinthető módon és kényelmesen elérhetők.

  • Fizikai arany: vagyontárgy a bizonytalan időkre
  • Az aranyat 100%-ban fizikai állapotában Ausztriában őrizzük trezorban
  • Legkiválóbb minőségű arany: 24 karátos, 999,9-es finomságú színarany
  • Rövid idő alatt rendelkezésre áll értékesítéssel vagy kiszolgáltatással
  • Lehetséges a rendszeres aranyvásárlás
  • Aranyrúd, befektetési aranyrúd, aranytömb

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva