A Samsung Electronics 1,7 milliárd dollárnyi telefont ad el az indiai ünnepek alatt

Nőttek a Samsung eladási számai

A Samsung Electronics Co. részvénytársaság minden idők legjobb Diwali fesztivál eladásai számait érte el Indiában. Miután a fogyasztói elektronika iránti kereslet a növekvő infláció ellenére is egyre népszerűbb volt.

A koreai vállalat 144 milliárd rúpia (1,7 milliárd dollár) értékben adott el okos telefonokat az India legfontosabb vásárlási szezonját jelentő mintegy két hónap alatt. Az eladási számok a Flip és Fold modellektől kezdve a legifjabb Samsung  S22-ig minden modellnél nőttek.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Review

Az Apple érték szerinti eladásai ugyanebben az időszakban valószínűleg hasonlóak voltak, mint a Samsungé. Míg mások, például a Xiaomi Corp. és a Vivo nem maradhattak le túlságosan – mondta Navkendar Singh, az IDC India munkatársa.

India gazdasága:Samsung iránti kereslet

A Samsung, az egykor az indiai okos telefonok piacának egyelőre páratlan vezetője. A koreai vállalat a térnyerés érdekében kibővítette a három évvel ezelőtt Indiában indított fogyasztói hitelprogramját, egy bankkal együttműködve hitelkártyát mutatott be. Illetve agresszívan ösztönözte az értékesítést saját online áruházain keresztül.

India okostelefon-szállításai 11%-kal csökkentek a szeptemberi negyedévben a Counterpoint technológiai cég elemzői szerint. De a Samsung volt az egyetlen márka az első öt között, amely éves növekedést ért el.

samsung electronics: Samsung India rejigs roles and operations - The  Economic Times

Kis összegzés

A Samsung Electronics a világ legnagyobb okos telefon-gyártója és a második legnagyobb félvezető chipgyártó.

A Samsung Electonics  konszolidált összbevétele a harmadik negyedévben rekordot döntött, 76,78 billió KRW-t tett ki a kihívásokkal teli üzleti környezet ellenére.  Míg az üzemi eredmény 23%-kal csökkent az előző negyedévhez képest, 10,85 billió KRW-ra. Az idei év eddigi minden egyes negyedévében elért rekordbevétellel a Társaság arra számít, hogy az éves bevétel meghaladja a 2021-ben elért történelmi csúcsot. A Samsung rekordbevételt ért el a mobilpanel-üzletágban.  Mivel az új Samsung okostelefonok, köztük az összehajtható okostelefonok megjelenését követően megnőtt a kereslet. Míg a nagyméretű panelek üzletága továbbra is veszteséges volt a gyenge TV és monitorpiacok  kevésbé voltak keresettek.

Samsung Electronics St GDR Chart

Érdekességek

A Samsung Electronics nemrég bejelentette a Samsung Newsroom Philippines elindítását, amely a Samsung Electronics hivatalos hírforrásaként szolgál a helyi média és a Fülöp-szigeteki fogyasztók számára. A Samsung Global Newsroomhoz hasonlóan a Samsung Newsroom Philippines nemcsak a vállalat legfrissebb híreiről tájékoztatja majd az olvasókat, hanem a színfalak mögött álló emberek történeteit is megosztja.

A Samsung Electronics Co Ltd. 2022. november 17-én megerősítette a Bixby projekt továbbfejlesztésére és egy új nyelv bevezetésére vonatkozó terveit. A Bixby, a Samsung mesterséges intelligencia (AI) hangalapú asszisztense mostantól támogatja a latin-amerikai spanyol nyelvet, és képes arra válaszolni, mint nyelvi opciót – derül ki a hivatalos közleményből.

Szigorítás jöhet a Bixby Voice támogatásban - iPon - hardver és szoftver  hírek, tesztek, webshop, fórum

Javaslat

Vásároljon Samsung Electronics részvényt egy jó portfólióba diverzifikáltan. A Samsung Electronics részvényárfolyama ezen a héten 1,76%-ot korrigált.  A  Samsung vállalat négy területre összpontosít: digitális média, félvezető ipar, távközlési hálózat és LCD digitális készülékek. A Samsung Electronics 1993 óta a világ legnagyobb memória chipkészítője.

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!