Újra kilőtt a Geely Automobily árfolyama, ezen ne lepődjünk meg

Az utolsó hét előtti héten gyengén szerepelit a kínai Geely Automobily , de ezen a héten 8,77%-ot menetelt előre. Ha éves átlagot nézünk a Geely Automobily Holdings részvénye éves szinten 206%-ot emelkedett. 

Volvo-talks-about-Le-Mans-and-motorsport-1024x683

Figyelembe kell venni azt, hogy a svéd Volvo kínai kínai anyavállalata  a Geely, merész kísérletet tesz illetve már tett is  arra, hogy az elektromos autózás (elektromos járművek) gyártásában versenyezzen egy új tömegpiaci hibrid elektromos sportkocsi bevezetésével.

Geely-MK_mp594_pic_81882

Új gépjárművet kezdett tesztelni és gyártania Volvó , a 600 lóerős Polestar 1,-t . Ezt a modellt bátran nevezhetjük kiugró dinamikus  Volvonak   ami  most már akár Geely modell is. Ezt a típust már “hagyományos villanymotor által támogatott elektromos autónak” nevezik, október 17-én kedden került bemutatásra az új típus Sanghajban.  Az autót Svédországban tervezték, de jövő évre Chengdu-ban, Nyugat-Kínában kezdik majd gyártani, és várhatóan 2019 közepén lesz az úton.

2011-ben Zhejiang Geely  megvásárolta  a svéd Volvo céget, potom   1,5 milliárd dollárért. Innentől kezdve Kínában elindult  az első prémium márkájú autógyártás és egy új jövő..

polestar-1-9

Azt tervezik, hogy a Polestar,  lesz a  Volvo új családja, egy kitűnő teljesítményű elektromos autómárka a Geely Automobily fogja mindezt rövid időn belül megvalósítani. Minden kedvez most a Geelynek, hiszen az elektromos  autózás nemcsak a jövő hanem, ráadásul Kínának pont a benzint és a gázolajat fogyasztó autók jelentik az egyik legfájóbb gazdasági függőséget.

A világ legnagyobb autópiacával rendelkező ország hatalmas előnnyel indul így a versenytársakkal szemben, és ebből az előnyből gyorsan hasznot kovácsol. A központi hatalom autóiparra vonatkozó döntéseit rendeletekkel kényszeríti a cégekre, az állam pedig dollármilliókat ömleszt a cél érdekében a szektorba.

byd

Idén eddig összesen 338 ezer új elektromos autó állt forgalomban az ázsiai országban, ami 48 százalékkal magasabb a tavalyi hasonló időszakban elért állománynál. A Geely tovább növekedhet, és igazán meghatározó szereplője lehet a kontinens piacának. Céljuk, hogy 2020-ra összesen évi hárommillió autót tudjanak értékesíteni.

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a PortfoLife céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

e-logo-portfolife_light

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!