15 százalék körüli emelkedés várható a kgfb piacon

29510027_709c3bd2f594be8d1cbf475eb71b82c3_wm

Budapest, 2019. október 27., vasárnap (MTI) – Átlagosan 15 százalék körüli emelkedés várható a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) díjainál az év végén váltók esetében – közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének képviselője az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Képtalálat a következőre: „kötelező 2019”

Papp Lajos elmondta, a 2010. január elseje előtt vásárolt autóknál egységesen január elseje a biztosítási évforduló, és ezeknél november 2-án hirdetik majd meg az új díjakat. Az erről szóló értesítést – postai úton vagy e-mailben – november 11-ig kell megkapniuk az érintetteknek. Aki biztosítót akar váltani, az december elsején éjfélig mondhatja fel a biztosítását, az újat pedig december 31-ig kell megkötnie.
A szakember jelezte, az év végi kampány az autósok 20 százalékát, nagyjából 1,1 millió autót érint. A biztosítót váltók aránya általában nagyjából tíz százalék – tette hozzá.
Papp Lajos kitért arra is, hogy a CASCO-biztosítottsági arány Magyarországon 20 százalék alatt van, ami nemzetközi összehasonlításban alacsonynak számít.

Forrás:mti_hirfelhasznalo MTI 2019. október 27., vasárnap 8:17

Ha tetszett akár egy kis részlet is szeretnéd kiszámoltatni a gépkocsi biztosításodat, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot illetve az Atombróker Kft-vel vagy regisztrálj itt.

De akkor is ha, szeretnétek átnézetni meglévő lakás, élet vagy baleset biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!

Vélemény, hozzászólás?