15 százalék körüli emelkedés várható a kgfb piacon

Budapest, 2019. október 27., vasárnap (MTI) – Átlagosan 15 százalék körüli emelkedés várható a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) díjainál az év végén váltók esetében – közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének képviselője az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Képtalálat a következőre: „kötelező 2019”

Papp Lajos elmondta, a 2010. január elseje előtt vásárolt autóknál egységesen január elseje a biztosítási évforduló, és ezeknél november 2-án hirdetik majd meg az új díjakat. Az erről szóló értesítést – postai úton vagy e-mailben – november 11-ig kell megkapniuk az érintetteknek. Aki biztosítót akar váltani, az december elsején éjfélig mondhatja fel a biztosítását, az újat pedig december 31-ig kell megkötnie.
A szakember jelezte, az év végi kampány az autósok 20 százalékát, nagyjából 1,1 millió autót érint. A biztosítót váltók aránya általában nagyjából tíz százalék – tette hozzá.
Papp Lajos kitért arra is, hogy a CASCO-biztosítottsági arány Magyarországon 20 százalék alatt van, ami nemzetközi összehasonlításban alacsonynak számít.

Forrás:mti_hirfelhasznalo MTI 2019. október 27., vasárnap 8:17

Ha tetszett akár egy kis részlet is szeretnéd kiszámoltatni a gépkocsi biztosításodat, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot illetve az Atombróker Kft-vel vagy regisztrálj itt.

De akkor is ha, szeretnétek átnézetni meglévő lakás, élet vagy baleset biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!