2023-ban lejáró Magyar Államkötvény nettó 10%-ot ad

2023-ban lejáró Magyar Államkötvény nettó 10%-ot ad

 

2007.január 13-án 10 milliárd forintértékben 10.000 forintos címletekben évi 6%-os kamattal bocsátott ki Magyar Államkötvényt a Magyar Állam az ÁKK-n keresztül. A kötvény mai napig másodlagos piacon kapható ISIN kódja HU0000402383 és a kötvény 2023. november 24-én jár le. Azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik a 13,7%-os infláció mellett, ország és devizakockázat miatt nem szeretnének euróba fektetni, hanem forintban szeretnének kamatot. A Partner Banknál ugyanúgy lehet forintos számlát nyitni, mint ma bármely magyar kereskedelmi banknál, a 100.000 euró betétvédelmi garancia védi a befektetőt bankcsőd ellen és ráadásul ez a kötvény jelenleg 93,75%-on vásárolható meg, így bruttó 11,84%-os hozamot érhetünk el.

 

Máris itt a válasz a magas inflációra! 6,6 százalék lesz a csúcskamat jövő csütörtöktől - Privátbankár.hu

 

Hiszen mint minden kötvény ez is 100%-ban jár le. Ha azt számoljuk, hogy ezt a kötvényt 1,5%-rt veszi meg akkor 10,34%, ha 2%-ért vásárolja meg egy másik eladótól akkor viszont 9,84%-os nettó hozama lehet. Tehát a pénze mindenképpen többet gyarapodik, mint ma bármely inflációvédett (fogyasztási index 5,1%-át követi, vagy Prémium Magyar Államkötvényben (*4,95% kamat).

 

 

 

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

 

 

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is vagy a Magyar Államkötvény, bátran vedd fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

 

Szeretnél egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnéd átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztrálj ide kattintva!