Danaher eredménye: Több, mint érdekes

A Danaher Corporation legutóbbi negyedéves eredménye 0,40 dollárral lett a várt eredményhez képest magasabb. Ez kiváló nyereség a tavalyi évhez képest. A Danaher 80 havi összesített hozama fantasztikus, 248,06%-kal veri a Dow Jones index 80 havi bázisát, ami enyhe növekedést jelent az előző negyedévhez képest.

A Danaher hároméves, 22%-os határidős CAGR-je az S&P CFRA-tól nagyszerű, és hosszú távú növekedést biztosít a több orvosi és ipari termék iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Danaher vállalatai és leányvállalatai vezető szerepet töltenek be az igényes és vonzó egészségügyi, környezetvédelmi és alkalmazott végpiacokon. A több mint 20 operatív vállalatot működtető Danaher világszerte sokszínű, mintegy 80.000 munkatársat számláló csapatát egy közös kultúra és működési rendszer, a Danaher Business System, valamint a közös cél, az „Élet cél és az Egészségügy fejlesztése” megvalósításában való segítés köti össze.

 

Danaher | Fortune Modern Board 25 | Fortune

 

A részvényárfolyama ezen a héten 2,51%-ot korrigált. A Danaher 91-es pontszámú minősítést ért el. Az InvestorsObserver szerint a 91-es minősítés a Danaher Corporation a diagnosztikai és kutatási iparág legjobbjai közé sorolja, a 91-es pontszáma azt jelenti, hogy az iparág részvényeinek 91%-ánál magasabb pontszámot ér el.

 

 

 

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

 

 

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

 

Szeretnél egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnéd átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztrálj ide kattintva!