4%-ot kereshetsz bruttó éves szinten euróban a Volkswagen kötvénnyel

Volkswagen kötvény

Eurós megtakarítást és eurós befektetést szeretnénk, legalábbis a nagy többség. Sokan észrevették, hogy nem szabad forintos befektetésbe elhelyezni  De nem szeretnénk kockázatot vállalni, akkor körülnézve két dolgot tehetünk, sőt hármat. A forintunkat folyamatosan euróra váltjuk akár pénzváltóban, akár valamelyik fintech cégnél (Revolut, Wise vagy Akcenta) és tartalékolunk. Vagy a Partner Banknál nyitunk egy díjmentes eurós számlát és lekötetlenü, hagyjuka a pénzünket euróban, illetve lekötjük bankbetétben ey évre 2,5%-ra. De lehet ezen kivül más megoldás is . Kölcsön adunk jó európai vállalatnak, pl a Volkswagennek 2 évre.

Volkswagen kötvény 2025-s lejárattal.

2020-ban a Volkswagen 5 évre bocsátott ki kötvényt. 700 millió euró értékben bocsátott ki 2020.04.01-éve kötvényt. A kötvények másodlagos piacon jelenleg is kaphatóak 1000 eurós cimletekben és éves 3%-os kamatot fizetnek. Ezenkivül az is elmondható, hogy 2025április 06-án jár le a kötvény. Árfolyama most 98,4%, ami azt jelenti, hogy így elérheti a nyereségünk, a hozamunk az éves 4%-ot is bruttóban. A Volkswagen kötvény specialistája egyébként az ODDO BHF Corporates & Markets AG. Viszont a Partner Bankon keresztül bármikor Ön is megveti minimum 3000 euróért vagy 1161000 forintért.

May 28, 1937 - VW is founded - This Day In Automotive History

A Volkswagenről

Érdekes cikk

A Volkswagen 2020-ban közölte, hogy a dízelcsalási botránya 31,3 milliárd euróba (34,69 milliárd dollár) került neki bírságok és egyezségek formájában, és a német autógyártó 2021-ig tartó pénzkiáramlásra számít, hozzátéve, hogy ezekre már képeztek céltartalékot. A Volkswagen 2015-ben bukott le a mérgező dízelmotorok túlzott mértékű károsanyag-kibocsátásának eltitkolásán, a botrány pedig a vezetőség menesztéséhez, valamint több ezer hatósági vizsgálathoz és perhez vezetett, amelyek rendezése évekig tarthat.”2020-ban 2,9 milliárd eurós, 2021-ben pedig 1,2 milliárd eurós speciális hatásra számítunk” – mondta Witter a lehetséges pénzkiáramlásokról a vállalat éves eredményeit ismertető sajtótájékoztatójának internetes közvetítésében. A Volkswagen szóvivője később pontosította, hogy a készpénzkiáramlásokra már képeztek céltartalékot.

Volkswagen Financial Services: Die Zukunft wird digital

Volkswagen das  auto

Volkswagen, rövidítve VW , egy német autómárka, amelyet 1937-ben alapították a Német Munkásfront (Deutsche Arbeitsfront) felkérésére, azzal a céllal, hogy beindítsa a tömeges motorizációt az akkori Harmadik Birodalomban. Adolf Hitler arra utasította az akkori fejlesztőket, élükön Ferdinand Porschével, hogy egy KdF-Wagent, egy „népautót” tervezzenek, mely olcsó, egyszerű , de minősége verhetetlen. Székhelye az alsó-szászországi Wolfsburg városában található. A Volkswagen az ugyanilyen nevű konszern zászlóshajójának számít. A konszern 2016-ban és 2017-ben a világ legnagyobb autógyártójának számított. A Volkswagent eredetileg a Volkswagen Bogár gyártására. Adolf Hitler arra utasította az akkori fejlesztőket, élükön Ferdinand Porschével, hogy egy KdF-Wagent, egy „népautót” tervezzenek, mely olcsó, egyszerű , de minősége verhetetlen.

Volkswagen to launch entry-level ID electric car after 2025 | Autocar

Érdekesség:

A Zwickaui Volkswagen gyár a Volkswagen csoport legnagyobb európai EV-gyára, amelynek éves gyártási kapacitása 300 ezer jármű. Az autógyártó MEB platformjára épülő teljesen elektromos autókat gyárt, többek között a VW ID3, az Audi Q4 e-tron és a Cupra Born modelleket, valamint karosszériákat a Bentley és a Lamborghini számára.

Javaslat

Vásároljon Volkswagen kötvényt minimum 3 db-ot. Lejárat 2025.április 06-a. Darabszámra minimum 3-t kell vennie a Partner Bankon keresztül, hogy az meg is valósuljon. Vagyis 3000 euró azaz 1140.000 forint (380 ft/euró árfolyammal számolva)  kell minimum a vásárláshoz. A kötvényt 700.000 euró értékben bocsátották ki, de számtalan intézményi befektető tartja a papírt vagy vásárol belőle. Tehát korlátozott a vétel. Ha komolyan érdekli ezen lehetőség akkor még a cikk elolvasása után megkeress minket egy konzultációra vagy befektetésének elindítására.

volkswagen - Portfolio.hu

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretnél befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!