A Costco Wholesale Corporation emelkedett az augusztusi értékesítési eredményi miatt

A 838 raktárból álló hálózatával és az Egyesült Államok, Puerto Rico, Kanada, Mexikó, Japán, Korea, Tajvan, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Spanyolország, Franciaország, Kína és Izland területére kiterjedő tevékenységével együtt nem titok, hogy a Costco Wholesale ért  el egy-két erősödést  a növekedés terén.

Costco Wholesale és a növekedés

A 2022. augusztus 28-án véget ért 52 hetes pénzügyi évre vonatkozóan a kiskereskedelmi lánc 222,7 milliárd dolláros nettó árbevételt jelentett be, ami 15,9 százalékos, azaz 30,6 milliárd dolláros növekedést jelent a tavalyi hasonló időszak 192,1 milliárd dollárjához képest.

Costcoheadquarters.jpg

Augusztusi értékesítési eredményeit megosztva a nagykereskedő 17,55 milliárd dolláros nettó árbevételt tárt fel az augusztus 28-án véget ért négy hétre vonatkozóan. Ez a nyereség 11,4 százalékos, azaz 1,8 milliárd dolláros növekedést jelent a tavalyi 15,75 milliárd dollárhoz képest.

A Costco 70,8 milliárd dolláros nettó árbevételről számolt be a 2022. augusztus 28-án véget ért 16 hetes negyedik negyedévben, ami 15,3 százalékos növekedést mutat a tavalyi hasonló időszak 61,4 milliárd dollárjához képest.

A  folyamatos forgalomnövekedés és a nemzetközi terjeszkedés miatt a  Deutsche Bank elemzői biztosak abban, hogy hogy még több izgalmas frissítés várható ettől a kiskereskedőtől.

20 Things You Didn't Know About Costco Gallery - The Daily Meal

A Costco Wholasale részvényárfolyama ezen a héten 1,26%-ot emelkedett. A Costco egy megbízható osztaléknövekedő vállalat. A Costco értékelése azonban rendkívül magas, ha a szélesebb piacot nézzük.

A Costco Wholesale Corporation (más néven Costco Wholesale, vagy egyszerűen Costco) egy amerikai multinacionális vállalat, amely kizárólag tagsággal működő nagy áruházláncot (warehouse club) üzemeltet.

Costco Wholesale 2020-2022

2020-ban a Costco a világ harmadik legnagyobb kiskereskedője volt, 2016-ban pedig a világ legnagyobb válogatott és kiváló minőségű marhahús, bioélelmiszerek, grillcsirke és bor kiskereskedője. 2021-ben a Costco a 10. helyen szerepelt a Fortune 500-as ranglistáján, amely az Egyesült Államok legnagyobb vállalatainak összesített bevétele alapján készült. 2021-ben a Costco a 10. helyen állt a Fortune 500-as ranglistáján. A Costco volt az első olyan vállalat, amely nulláról 3 milliárd dolláros árbevételre nőtt kevesebb mint hat év alatt.

Costco Wholesale Chart

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz. Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Ön készen áll arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

                                                                           S&P 500

                                   Costco Wholesale

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Biztoshozam.hu: referenciaindex
Biztoshozam.hu: Costco Wholesale

Szeretnél egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnéd átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztrálj ide kattintva!