Az Inditex “megújítja fogadalmát” Portugáliával

Inditex első negyedéves árbevétele elérte a 6,7 milliárd eurót, ami +36%-ot jelent.

A Zara tulajdonosa, aki Portóban teszteli a legmodernebb technológiákat és az online integrációval rendelkező üzletek új modelljét, biztosítja az ECO-t a portugál piac iránti elkötelezettségéről, mind kereskedelmi, mind ipari szempontból. Portugália volt az Inditex első nemzetközi célpontja, amikor a portói Rua de Santa Catarina utcában megnyílt az első Spanyolországon kívüli Zara üzlet és ezzel kezdetét vette a globális terjeszkedés, amely a következő évben New Yorkban (USA), majd 1990-ben Párizsban (Franciaország) folytatódott, mígnem az Inditex jelenleg a világ 200 piacán  már jelen van. A galíciai csoport 34 év után “megújítja fogadalmát” a portugál piac iránti elkötelezettsége miatt, mind kereskedelmi, mind ipari szempontból is.

Stradivarius: The Cheaper Zara Americans Can't Have | Fashion store design, Shop interiors, Retail store design

ZARA és társai

A Zara nyomdokaiba lépve az Inditex más kereskedelmi márkái is megkezdték nemzetközi terjeszkedésüket portugáliai megnyitásokkal: Pull&Bear (1993), Massimo Dutti (1994), Bershka (1998), Stradivarius (2000), Oysho (2001) és Zara Home (2003). Jelenleg mintegy 300 üzlettel rendelkeznek az országban , ezek közül 51 a Zara, ami a forgalom kétharmadát teszi ki , mintegy 1900 embert foglalkoztat az Inditex . A vállalat biztosítja az ország lakosságát abban, hogy a tervek között szerepel új egységek megnyitása és különböző üzlethelyiségek felújítása, ahogyan az éppen most történt Porto belvárosában és folytatódik a lisszaboni Colombo bevásárlóközpontban egy átadás is.

ZARA母公司旗下3品牌关闭所有中国门店?八一八ZARA的全家老小_服饰鞋包_什么值得买

Inditex: Negyedéves várakozás

Az Inditex szeptember 14-én mutatja be negyedéves eredményeit , május és július között, a második pénzügyi negyedévben, amelyek megerősíthetik az üzletágnak a világjárvány utáni helyreállását és azt, hogy képes fedezni az oroszországi üzleteinek ideiglenes bezárása miatt keletkezett űrt.

Az Inditex részvényárfolyama ezen a héten 0,45%-ot emelkedett. A Goldman Sachs, amely most 30 euróra emelte az Inditex  értékelését (ami 38%-os potenciális emelkedést jelent) vételre javasolja a cég részvényeit A Goldman Sachs elemzőik kifejtik, hogy ” a legfrissebb adatok erős és tartós keresletet jeleznek a Zara iránt az Egyesült Királyságban, Németországban és az Egyesült Államokban.”

Massimo Dutti – Wikipédia

 Inditex: A jövő miatt fontos

A globális divatkonglomerátum az Inditex  az első negyedévben 36%-os forgalomnövekedésről számolt be.
Az Inditexnek sikerült ellensúlyoznia az infláció és a világjárvány okozta költségeket a fogyasztóknál, ami hozzájárult piaci teljesítményének stabilizálásához. A vállalat 27%-kal növelte a készletszinteket, hogy segítsen kikerülni az ellátási lánc szűk keresztmetszeteit. Miután Oroszországban és Ukrajnában több mint 500 üzletet zártak be, az általános teljesítmény még mindig magasabb volt az előző év azonos időszakához képest.
A jelenlegi fast-fashion üzleti modell segít átvezetni a vállalatot a nehéz gazdasági ciklusokon.

Inditex Chart

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz. Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Ön készen áll arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

Arany befektetés

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!