A Prudential Plc. számodra is jó befektetés lehet

Diverzifikálj a jövő biztosítójába

A Prudential Plc. egy pénzügyi szolgáltató csoport, amely életbiztosítási, hosszú távú megtakarítási és védelmi termékeket, nyugdíjbiztosítási megoldásokat és vagyonkezelési szolgáltatásokat kínál Ázsiában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

Veszteség kontra nyereség

A Prudential plc (LON:PRU) részvényeinek közelmúltbeli 5,5%-os árfolyam csökkenése csalódást okozhatott a bennfenteseknek. Akik 278 ezer dollár értékben vásároltak részvényeket 10,35 dolláros átlagáron az elmúlt 12 hónapban. Viszont aki az elmúlt egy hónapban vásárolt Prudential Plc részvényt az elégedetten hátradőlhet. Hiszen az angol pénzügyi szolgáltató részvényei az utóbbi egy hónap alatt 26,05%-ot emelkedtek.

Prudential Plc. names Anil Wadhwani as new Group CEO

 

Intézményi befektetők

A Prudential részvénykönyvében már vannak intézmények. Sőt, tekintélyes részesedéssel rendelkeznek a vállalatban. Ez azt jelenti, hogy az ezeknek az intézményeknek dolgozó elemzők megnézték a részvényt, és tetszik nekik.

A fedezeti alapoknak nincs sok részvényük a Prudential-ban. A Third Point LLC jelenleg a legnagyobb részvényes, a forgalomban lévő részvények 4,8%-ával. Összehasonlításképpen, a második és harmadik legnagyobb részvényes a részvények 4,1%-át és 3,3%-át birtokolja.

Prudential Chart

Munkássága mellett

A Prudential az éghajlatváltozással kapcsolatos valamennyi tevékenysége során aktívan figyelembe veszi a feltörekvő piacokra gyakorolt hatásokat, különös tekintettel a felelős befektetésekre. Ez azt jelenti, hogy a vállalat olyan elkötelezettségi megközelítést alkalmaz, amelynek keretében aktívan együttműködik a befektetések tárgyát képező vállalatokkal a nettó zéró üzleti modellre való áttérés során.

A Prudential a feltörekvő piacokat érintő, egymással összefüggő kihívások holisztikus megközelítése mellett száll síkra. Tekintettel arra, hogy a Prudential fő üzleti tevékenysége az egészség és a védelem biztosítása, a nemrégiben megjelent” fehér könyve” megvizsgálja az éghajlat és az egészség közötti kapcsolatot, és megjegyzi, hogy ez egy olyan terület, amelyet a következő években ki fog terjeszteni].

Prudential plc Headquarters Address, Head Office Phone, and More

Üzletágai

A Prudential plc Ázsia és Afrika 23 piacán nyújt élet- és egészségbiztosítást, valamint vagyonkezelést. Az üzletág segít az embereknek abban, hogy a legtöbbet hozzák ki az életből azáltal, hogy megfizethetővé és elérhetővé teszi az egészségügyi ellátást, és elősegíti a pénzügyi befogadást. A Prudential szeretné megvédeni az emberek vagyonát, segíti őket vagyonuk gyarapításában, és képessé teszi őket arra, hogy megtakarítsanak céljaik elérésére. Az üzletágnak több mint 19 millió életbiztosítási ügyfele van, és kettős elsődleges tőzsdei bevezetéssel rendelkezik a hongkongi tőzsdén és a londoni tőzsdén . Másodlagos jegyzéssel rendelkezik a Szingapúri Értéktőzsdén  , valamint amerikai letéti jegyek formájában a New York-i Értéktőzsdén . A Hang Seng Composite Indexnek is tagja.

About Prudential Hong Kong | Prudential HK

Javaslat!

Ne hagyja készpénzben a pénzét , vegyen Prudential Plc. részvényt összeget akár eurós akár dolláros számlára (szinte egy az árfolyam). Kialakult most befektetők körében egy nagyon jó lehetőség. Diverzifikálja a befektetést és szálljon be Ön is Nagy-Brittana egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójának részvényébe.

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretne befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!