UnitedHealth Group egy olyan befektetés, amit milliók vesznek igénybe

Az egészségedben mindig is nagyobb a potenciál, ezért a UnitedHealth Groupé a jövő

Beszéljünk az amerikai egészségbiztosításokról és abban rejlő lehetőségekről.

Az egészségügyi ellátás növekedése a jelenlegi inflációs hullámon túlmutatva a magasabb biztosítási díjakkal, a gyógyszerköltségekkel emelkedhet. Illetve az elhúzódó munkaügyi kihívásokkal is folytatódhat. Az Egyesült Államok évente 4,1 billió dollárt költ az egészségügyre a magánbiztosítások, az állami Medicare és Medicaid, valamint az egészségügyi ágazat egyéb elemei között . Derül ki a szövetségi kormány Nemzeti egészségügyi kiadásokról szóló jelentéséből. Ez messze meghaladja más országok egészségügyi kiadásait, ahol az általános lefedettség és az állami rendszerek inkább a normák közé tartoznak.

A McKinsey & Co. nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint az egészségügyi költségek 2027-ig az Egyesült Államokban az infláció hatására akár 370 milliárd dollárral is növekedhetnek a járvány előtti előrejelzésekhez képest.

A szeptemberi fogyasztói árindexben szereplő 28,2%-os egészségbiztosítási áremelkedés a teljes infláció 8,2%-os és az élelmiszerek 13%-os növekedése mellett áll. Ugyanabban a társaságban van, mint más magas inflációjú tételek. Például a vaj (26,6%-os növekedés), a tojás (30,5%-os növekedés), a repülőjegyek (42,9%-os növekedés) és a fűtőolaj (58,1%-os növekedés).

Private hospitals treated just eight Covid patients a day during pandemic – report | Coronavirus | The Guardian

UnitedHealth Group

A UnitedHealth Group Incorporated egy amerikai multinacionális irányított egészségügyi és biztosítási vállalat, amelynek székhelye a minnesotai Minnetonka városában található. Egészségügyi termékeket és biztosítási szolgáltatásokat kínál. A UnitedHealth Group a világ hetedik legnagyobb árbevételű vállalata, árbevétele alapján a legnagyobb egészségügyi vállalat, nettó díjbevétele alapján pedig a legnagyobb biztosítótársaság. A UnitedHealthcare bevételei a csoport teljes bevételének 80%-át teszik ki. A fedezeti alapok tulajdonosainak száma: 91

A UnitedHealth 2022 márciusában jelentette be, hogy 5,4 milliárd dollárért felvásárolja az LHC Groupot. Az ügylet az LHC szolgáltatásainak a UnitedHealth Optum egységével való egyesítésével bővíti otthoni egészségügyi képességeit.

 

A cég magas osztalékot ad

Osztalékhozam november 2-án: 1,20%

UNH: Dividend & History, Ex Date, Yield for UnitedHealth Group

Újra összefoglalva: UnitedHealth Group Incorporated (NYSE:UNH) egy diverzifikált egészségügyi vállalat az Egyesült Államokban. A vállalat egészségbiztosításra, Medicaid-tervekre és egészségügyi programokra specializálódott. Október 14-én a UnitedHealth Group Incorporated (NYSE:UNH) 5,79 dolláros nem-GAAP EPS-ről és 80,9 milliárd dolláros bevételről számolt be a harmadik negyedévre, ami 0,35 dollárral, illetve 360 millió dollárral múlta felül a piaci becsléseket. Mind az Optum, mind a UnitedHealthcare szegmenseknél kétszámjegyű növekedés volt tapasztalható. A vállalat 2022-es egész éves nettó eredménykilátását részvényenként 20,85-21,05 dollárra, a korrigált nettó eredményt pedig részvényenként 21,85-22,05 dollárra emelte, szemben a 21,89 dolláros konszenzussal és a 21,4-21,9 dolláros korábbi nézettel.

Részvénybefektetés

UnitedHealth Group Chart
Október 18-án George Hill, a Deutsche Bank elemzője 569 dollárról 615 dollárra emelte a UnitedHealth Group Incorporated (NYSE:UNH) árfolyamcélját. És fenntartotta a részvények vételi besorolását. A vállalat robusztus harmadik negyedéves eredményekről számolt be, mivel a taglétszám növekedése továbbra is rugalmas. Az értékalapú megállapodások tovább bővülnek – közölte az elemző a befektetőkkel egy kutatási jegyzetben.

Az Insider Monkey adatai szerint 2022. június végén 91 fedezeti alap volt long a UnitedHealth Group Incorporated (NYSE:UNH) részvényben, szemben az előző negyedév 103 alapjával. Rajiv Jain’s GQG Partners a legnagyobb pozíciót birtokló cég, 3,11 millió részvényt birtokol 1,60 milliárd dollár értékben.

A Carillon Tower Advisers vagyonkezelő cég 2022 második negyedévére vonatkozó befektetői levelében kiemelt néhány részvényt, és a United Group Incorporated (NYSE:UNH) volt az egyik ilyen. Az alábbiakat írta az alap:

“A UnitedHealth Group Incorporated (NYSE:UNH) szilárd negyedéves eredményekről számolt be, és szerényen megemelte a 2022-es előrejelzést. Emellett a menedzselt ellátás egy másik olyan iparág, amelyet a jelenlegi környezetben defenzívnek tekintenek, ami segített támogatni a UnitedHealth-et és társait”.

A United Health Group részvényárfolyama ezen a héten 2,37%-ot korrigáltak. UnitedHealthcare Global – 6,2 millió embernek nyújt egészségügyi ellátást, akik elsősorban Brazíliában, Chilében, Kolumbiában és Peruban. Ezen kivül több mint 130 más ország lakóinak is biztosít magánellátást.

United Healthcare Works With Us - CSH

Javaslat

Ne hagyja készpénzben a pénzét , vegyen UnitedHealth Group részvényt összeget akár eurós akár dolláros számlára (szinte egy az árfolyam). Kialakult most befektetők körében egy nagyon jó lehetőség. Hiszen 402 ft az euró. Kb 1 hét és ujra 410 várható ne várjon az utalással év végére azt mondja számos közgazdász 420 is lehet és ha nem kapjuk meg az Unios pénz több is. Érdemes lenne mégis utalni ráadásul olcsobban. Vagyis pl: 2590 eurót beutal  költséggel együtt azaz 2590*402 ft=1.041180 ft-ot már megveheti ezt a papírt. Ráadásul 2009-óta a UnitedHealthGroup egészségbiztosító masszív emelkedésben van. Ezt ne hagyja ki.

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretne befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!