Csalánba nem üt a mennykő! Vagy mégis?

Csalánba nem üt a ménykő

Gyakran halljuk, gondoljuk: velem nem történhet baleset! A betegség gondolatát pedig a legtöbb ember ösztönösen elutasítja. Ha csak a saját környezetünkre gondolunk, akkor is így látjuk? Végig gondolta-e már , hogy az Ön családjában is előfordult akár olyan betegség amiből assan gyógyut ki, vagy akár műtét  vagy baleset. Előfordult már Önnél, hogy annyira sietett a munkába vagy kirándulni, vagy boltba, hogy elesett?

Gondoljuk is át, hogy elmúlt egy évben csak a szűk családi és baráti körben milyen betegségek, balesetek történtek? – S mindebből, mennyi olyan eset volt, amely súlyosnak mondható, és komoly anyagi áldozatot is kívánt a családtól? Valóban ingyenes és színvonalas az egész-
ségügyi ellátás Magyarországon?

betegségek | nlc

Az egészségbiztosítás lényege, hogy a biztosított havonta fizeti a megállapított díjat a biztosítónak, a biztosító pedig szükséges esetben megszervezi a kivizsgálást és kezeléseket. A helyszínről és az időpontról a biztosító előre (időben) értesíti a pácienst, aki várakozás nélkül, kulturált környezetben veheti igénybe a kívánt szolgáltatást.

A kivizsgálások és kezelések tényleges költségét a biztosító téríti a szolgáltatónak, a páciens így mentesül az egyszeri nagyobb kiadásoktól, hiszen neki csak a havidíjjal és annak befizetésével kell foglalkoznia. Az egészségbiztosítás ugyanakkor összegbiztosítás, tehát a biztosító a költségek megfizetését a szerződésben meghatározott összegig vállalja.

Miért fontos a kiegészítő egészségbiztosítás (ERGO Versicherung)? | Németországi Magyarok

 

Előfordult már hosszabb lefolyású betegség, illetve sérüléssel járó baleset a közelebbi vagy távolabbi ismerőseink körében?

Gondoljuk át!

• Az elmúlt egy évben csak a szűk családi és baráti körben milyen betegségek, balesetek történtek? – S mindebből, mennyi olyan eset
volt, amely súlyosnak mondható, és komoly anyagi áldozatot is kívánt a családtól?

• Valóban ingyenes és színvonalas az egészségügyi ellátás Magyarországon?

• A felmérések szerint 80–100 Mrd Ft hálapénzt fizetnek az emberek az orvosoknak évente.

Index - Belföld - A hálapénz, ami csak kevés embernek jó

Miért?

kerdojel-4-600x325 - Nógrádifutball

• Mennyit költünk gyógyszerekre?
• Igénybe veszünk olykor magánorvost?
• Előfordul, hogy gyógyászati segédeszközre
van szükség és azt az OEP nem támogatja?

Kevesen mondhatjuk el magunkról, hogy a felsoroltak közül valamelyikre nem volt még szükségünk. A fenti kérdésekről mindenkinek van véleménye, és sajnos legtöbb esetben saját tapasztalata is. Kezdjünk el beszégetni a környeztünkben élökkel.

 

Ezt vajon mennyire tudjuk?

Az egészség fontos nekünk, és jó érzés tudni, hogy van alattunk egy védőháló, aminek fenntartásához mi is aktívan hozzájárulunk.

Szerencsére Nyugat-Európához és az Egyesült Államokhoz hasonlóan ma már Magyarországon is elérhető a magánegészségügyi ellátásra vonatkozó egészségbiztosítás, bár ez a szolgáltatás fiatalabb a pénztárihoz képest, és igazán csak néhány éve épült ki a ma ismert rendszer.

Az egészségbiztosítás lényege, hogy a biztosított havonta fizeti a megállapított díjat a biztosítónak, a biztosító pedig szükséges esetben megszervezi a kivizsgálást és kezeléseket. A helyszínről és az időpontról a biztosító előre (időben) értesíti a pácienst, aki várakozás nélkül, kulturált környezetben veheti igénybe a kívánt szolgáltatást.

Healthcare Labor Market Analysis

A kivizsgálások és kezelések tényleges költségét a biztosító téríti a szolgáltatónak, a páciens így mentesül az egyszeri nagyobb kiadásoktól, hiszen neki csak a havidíjjal és annak befizetésével kell foglalkoznia. Az egészségbiztosítás ugyanakkor összegbiztosítás, tehát a biztosító a költségek megfizetését a szerződésben meghatározott összegig vállalja.

A rendszer előnyei:

  • a páciens tiszta helyzettel találkozik, és zéró a kényelmetlenség;
  • nincs várakozás (se kivizsgálásra, se a váróteremben; gyorsan időpontot kapsz, így nem kell az életedet az egészségügy köré szervezned);
  • a biztosító által megadott telefonszám éjjel-nappal hívható, ezáltal egy váratlan egészségügyi helyzetben is a legjobb válaszokat kaphatod.

A magánegészségügy pedig felkészült a páciensek fogadására, hiszen nincs is olyan szakterület, ahol ne állna a rendelkezésedre szolgáltató és szakember (legyen szó belgyógyászatról, bőrgyógyászatról, neurológiáról vagy szemészetről). És már nemcsak a járóbeteg-szakellátásról beszélünk, hiszen egyes szolgáltatóknál a fekvőbeteg-ellátás is elérhető.

Az egészségügy izgalmas terület, a magánegészségügy pedig óriási fejlődési lehetőség előtt áll" – interjú a Budai Egészségközponttal - Frissdiplomás Blog

Az egészségbiztosításként befizetett pénz nem örökölhető, cserébe nyugodtan nevezhetjük ezt a szolgáltatást az egészségügy gyorsító sávjának, ahol az ügymenetek (legyen szó kivizsgálásról vagy kezelésről) megállás nélkül pörögnek és várakozás nélkül lezajlanak.

De mit is gondolok egy balesetbiztosításról ami napi 45 forintba kerülne ÖNNEK !

 

Halálos baleset történt Jászdózsa közelében | SZOLJON

Azt, hogy rengeteg ember ezt a pénzt is sajnálja a saját életéért, pedig egy másodperc is elég és egy életre nyomorékok lehetünk vagy akár egy olyan lábtörést szenvedünk  ami miatt akár 28 napig nem tudunk munkát végezni.

Gondoljon bele, ha Önnel történne valami, akkor miből tartaná el a családját. Főleg ha netalán tán véglegesen vagy félig meddig megrokkan. Tudom ez abszurd, de bármikor előfordulhat.

Miért is fontos?

Azért, hogy a jövőben bekövetkező előre kiszámíthatatlan esetekben se maradjon támasz nélkül a család. A biztonság utáni vágy alapvető emberi szükséglet, de nem mindig, és nem mindenkiben tudatosul, hogy problémájára a biztosítás jelenti a megoldást.

Gipsz - Tudástár

Nehéz kimondani, az ember nem is szívesen gondol rá, de sajnos soha nem tudhatjuk, mi történhet velünk a következő nap.

Érdemes balesetbiztosítást kötni?

Igen!

Rohanó világunkban mindennaposak a balesetek. A közlekedés során, a munkahelyünkön, az iskolában, a saját otthonunkban és minden percben ki vagyunk téve annak, hogy kisebb-nagyobb baleset ér minket, családtagjainkat. A legtöbb esetben persze elég egy sebtapasz, de előfordulhat, hogy több százezer vagy akár pár millió forint is szükséges lesz hirtelen a megfelelő színvonalú és várakozás nélküli ellátásra.

image.png

  • Már napi pár száz forintért többmilliós szolgáltatás
  • Tetszőlegesen alakítható biztosítási védelem
  • Speciális orvosi és egyéb nem baleseti szolgáltatások is

Kérem ezért ne habozzon.

Már ma keressen meg, hogy Ön a legjobbat adja szeretteinek, a biztonságot és az anyagi védelmet.

Telefonszámom változatlanul a +36706051490

Kérem írjon vagy hívjon. Illetve az is keressen meg akinek a rég megkötött lakás, élet balesetbiztosítását, kötelezőjét vagy cascoját már nem ápojla biztosítási vagy pénzügyi kollega, de szeretné átnézetni, szeretne kapcsolatot a biztosítóval vagy pénzügyi tanácsadó céggel és szeretné akár káresemény esetén is valaki mellé álljon.

Ön készen áll arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

Csupa kérdőjel | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy biztosítaná magát, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@atombroker.hu 

emailben:koncz.peter@atombroker.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.