Egészségbiztosítás: Mikor, ha nem most?

Egészségbiztosítás: Mikor ha nem most?

Lassan nem telhet el úgy nap, hogy ne kerüljön szóba a XXI. század legnagyobb járványa és a miatta kialakult helyzet. Már az is furcsa, hogy megszokjuk, hogy nem látjuk a másik arcát, mert természetes, hogy maszkban járunk. Az egészségügy embert próbáló feladat előtt áll, és ennek bizony az egyén a szenvedője. Az amúgy sem kiemelkedő egészségügyi ellátás most még inkább hagy kivetni valót maga után. Viszont inkább ne keseregjünk, hanem keressük meg a megoldást. Mert van. Egyéni szinten pláne, a neve egészségbiztosítás. Jöjjenek a részletek!

 

Az egészségügyi nyitás második szakasza: a felszabadított kórházi ágyak  harmadán más betegeket fogadhatnak - Portfolio.hu

Mi az egészségbiztosítás?

A biztosítók jópár éve már nem csak olyan megtakarításokat kínálnak számunkra, mint például a nyugdíjbiztosítások. Sőt, nem csak a klasszikus életbiztosításokat, hanem elindultak egy másik irányba is. Ezek pedig a szolgáltatás alapú egészségbiztosítások. Ennek célja nem a klasszikus fájdalomdíj jellegű szolgáltatás, hanem az hogy megszervezik számunkra a minőségi és gyors orvosi ellátást.

A legérdekesebb szolgáltatások:

  • járóbeteg ellátás
  • 24 órás orvosi call center
  • laborvizsgálatok
  • (nagyértékű) diagnosztikai vizsgálatok
  • szűrővizsgálat
  • második orvosi vélemény
  • egynapos műtétek

Ezeken felül persze egyéb lehetőségek is adódnak. De miért is fontos ez?

Már napi 250 forint ráforditással megkaphatja az alapvető alap egészségbiztosítási csomagot. További információért keressen fel bennünket!

Egészségbiztosítás - biztosítás

Az egészségbiztosítás lényege az IDŐ

A svéd kutatóintézet egy rendkívül szomorú tanulmányt készített, amelyet ide kattintva nézhet meg. A lényeg azonban az, hogy mi magyarok nagyon rosszul állunk az egészség szempontjából.

2018-ban Magyarországon diagnosztizálták a legtöbb rákos megbetegedést, százezer lakosra vetítve majdnem 700 főt, ráadásul hazánkban százezer lakosból majdnem 350-en halnak meg rákban.

Becslések szerint a rákos megbetegedések 40-45 százaléka megelőzhető lenne, ezért érdemes lenne a prevencióra és a szűrésre, nagyobb hangsúlyt fektetni. És itt jön képbe az idő. A legtöbb rákos megbetegedés ugyanis gyógyítható lenne abban az esetben, hogyha időben diagnosztizálják. Ehhez szúrésekre kell járni. Ami a jelenlegi helyzetben meglehetősen nehézkes (és még finoman fogalmaztunk), viszont egy egészségbiztosításon keresztül ez elit körülmények között sorban állás és ami fontosabb várólista nélkül.

Nincsen várólista

Nagyon fontos tudni, hogy a legtöbb várólista nem azért jött létre, mert nincsen kellő mennyiségű orvosi eszköz, vagy személyzet. Az anyagi források hiányoznak úgyhogy a gépek ott állnak (pontosabban álltak) kihasználatlanul. Csak érdekességképpen megmutatunk egy-két adatot, hogy mekkora várólisták alakultak ki:

  • Atroszkópos műtétek 230 nap
  • Diagnosztikus szívkatéterezés 55 nap
  • Gerincsérv műtét 44 nap
  • Nyitott szívműtét 655 nap
  • Urológiai kisműtét 181 nap
  • Ortopédiai nagyműtétek 299 nap

forrás:KSH

Ezek a számok, amelyeket bemutattunk az országos átlagot mutatják. Vannak olyan területek, ahol ennek a 3-4szerese is előfordul. Borzalmas. Ha nem hisz nekünk, győződjön meg róla saját szemével, erre a linkre kattintva!

Az egészségbiztosítás jelenti a megoldást!

Oldalunk nem azért jött létre, hogy negatív tartalmakat generáljon, hanem azért, hogy megoldásokat, megoldási lehetőségeket mutasson be. Az egészségügy helyzetére egyértelműen a szolgáltatás alapú egészségbiztosítás jelenti a megoldást, hiszen:

  • ahogy feljebb is írtuk az idő itt mindennél fontosabb. Ha nem kapjuk meg időben az ellátás az minden túlzás nélkül akár az életünkbe is kerület.
  • 2015-ben több mint 8 milliárd forintot költöttünk hálapénzre, és ebből 4,1 milliárd forint ment a kórházi orvosok zsebébe a többi egyéb egészségügyi dolgozóknak.

    Legtöbben szívbetegségben halnak meg | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap  és hírportál

Tehát az egészségbiztosítással nem csak időt nyerünk (és ezáltal egészséget, életet), hanem még sokkal olcsóbban is jövünk ki, mintha egyesével fizetnénk az orvosoknak, nővéreknek vizsgálatonkánt.

Egy jól megválasztott és összeállított egészségbiztosításhoz azonban mindenképpen vegye igénybe egy szakember segítségét. Például a biztoshozam.hu csapatáét. Hiszen az egészség a legjobb befektetés. Forduljon hozzánk minél hamarabb, hogy Önnek ne legyenek ilyen problémái, és az egészsége ne az időn múljon, pontosabban a várakozáson!

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.