Estee Lauder gyógyír mindenre

Estee Lauder, mint gyógyír

A Zacks Equity Research a kozmetikai termékeket, köztük a The Estee Lauder Companies Inc, a Coty Inc. COTY, Helen of Troy Limited HELE és Inter Parfums, Inc. IPAR illetve a L’oreal-t és a Beiersdorf termékeit ajánlja.

2022-s várható jelentése

A The Estee Lauder Companies bőrápolási portfóliója egy ideje már jól teljesít. A 2021-es pénzügyi év negyedik negyedévében a bőrápolási kategória eladásai 47%-kal nőttek az előző évhez képest. A vállalat arra számít, hogy a 2022-es pénzügyi évben továbbra is szilárd növekedésnek lehet tanúja a Skin Care kategóriában. A menedzsment a legutóbbi eredménybeszámolójában kijelentette, hogy optimista három, nemrégiben bevezetett bőrápolási innovációval kapcsolatban. Ezek a következőek: Estee Lauder új Advanced Night Repair Eye Matrix, La Mer The Hydrating Infused Emulsion és Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum.

Estée Lauder Magyarország Hivatalos Oldala | Estee Lauder Hungary E-commerce Site

Estee Lauder: Harmadik Negyedév

Az Estee Lauder 3,86 milliárd dolláros nettó árbevételt jelentett 2021 harmadik negyedévében, szemben a 2020-as év azonos időszakában elért 3,34 milliárd dollárral, mivel a kereslet a zárlatok feloldásával élénkül. Az Estee Lauder 458 millió dolláros nettó nyereségről számolt be, szemben a 2020-as év azonos időszakának 4 millió dolláros veszteségével, és ez az EPS-t 1,25 dollárra emelte a -0,02 dollárról. Az Estee Lauder bőrápolási termékek piaci részesedése az előrejelzési időszak végére fokozatosan 10% fölé emelkedik.

Estee Lauder China sales grow strongly - Inside Retail

 

Az Estee Lauder Companies Inc. a világ egyik vezető gyártója, forgalmazója és értékesítője a minőségi bőrápoló, smink, illat- és hajápoló termékeknek. Az Estée Lauder Companies Inc. bejelentette, hogy megállapodást kötött a kanadai székhelyű Deciem Beauty Group Inc. (The Ordinary és a NIOD) vállalatban lévő befektetésének 29%-ról 76%-ra történő növeléséről. A vállalat termékeit mintegy 150 országban és területen értékesítik olyan márkanevek alatt, mint például: Estée Lauder, Clinique, Tommy Hilfiger, M-A-C, Bobbi Brown, DKNY, Michael Kors, Tom Ford Beauty, Smashbox, Too Faced.

Estée Lauder – Wikipédia

 Estee Lauder: Árfolyam

 

Az Estee Lauder részvényárfolyama 2,58%-ot emelkedett ezen a héten. 2021 májusában a vállalat újabb lépést tett Skin Care üzletágának bővítése érdekében, amikor lezárta a DECIEM Beauty Group Inc-ben lévő tulajdonrészének növelésének első szakaszát. Az Estee Lauder Companies erős online üzletággal rendelkezik, és arra számít, hogy ez lesz a következő évek egyik fő növekedési motorja. A vállalat új technológiákat és digitális élményeket vezet be, beleértve az online foglalást minden egyes üzletben történő találkozóra, az omnicsatornás hűségprogramokat és a magas szintű mobilszolgáltatásokat.

Estee Lauder Companies Chart

Szeretne Ön is része lenni ennek a sikertörténetnek? Anyagi előnyökhez juthat, hogyha az alábbi kérdésre jó választ ad:

Mi a bika trend és hogyan definiálható?

Ön készen áll, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.
Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

• Telefonon:06706051490
• skypon:koncz.peter@portfolife.hu
• emailben:koncz.peter@portfolife.hu
• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.