Illionois Tool Works részvényeinek emelkedését várja több bennfentes

Illionois Tool Works részvényeinek emelkedését várja több bennfentes

Bennfentes kereskedelem.

Az Illinois Tool Works Inc. (NYSE:ITW) részvényeinek közelmúltbeli 3,3%-os esése csapásként érheti a bennfenteseket, akik az elmúlt 12 hónapban 2,4 millió dollár értékben vásároltak részvényeket átlagosan 235 dolláros vételi áron. A bennfentesek abban a reményben vásárolnak, hogy befektetéseik értéke idővel növekedni fog. A közelmúltbeli veszteségek miatt azonban a kezdeti befektetésük már csak 1,9 millió USD-t ér, ami nem túl jó.

Do Corporate Audits Lead to Insider Trading? - Knowledge at Wharton

Illinois Tool Works Insider tranzakciók az elmúlt évben

Az elmúlt 12 hónapban a független igazgató, Jay Henderson hajtotta végre a legnagyobb bennfentes vásárlást. Ez az egyetlen tranzakció 2,4 millió dollár értékű részvényt jelentett 236 dolláros darabáron. Tehát egyértelmű, hogy egy bennfentes vásárolni akart, még a jelenlegi részvényárnál (ami 180,65 USD) magasabb áron is. Nagyon is lehetséges, hogy megbánták a vásárlást, de valószínűbb, hogy emelkedést várnak a céggel kapcsolatban. Számunkra nagyon fontos figyelembe venni, hogy a bennfentesek milyen árat fizetnek a részvényekért. Bíztató, ha egy bennfentes a jelenlegi ár felett fizetett a részvényekért, mivel ez arra utal, hogy értéket láttak, még a magasabb szinteken is. Jay Henderson volt az egyetlen egyéni bennfentes, aki részvényeket vásárolt az elmúlt tizenkét hónapban.

Illinois Tool Works Chart

Osztalékfizetés

Az Illinois Tool Works éves szinten 5,24 amerikai dollár osztalékot fizet a befektetőknek. A szerszámgépgyártásra szakosodott vállalat osztalékhozama 2,49 százalék a jelenlegi 180,65 dolláros tőzsdei árfolyam mellett.

A vállalatot 1912-ben Byron L. Smith alapította fémforgácsoló szerszámok gyártójaként. Ma a csoport világszerte mintegy 45.000 embert foglalkoztat. A vállalat székhelye az Egyesült Államokban, Illinois államban, a Chicago melletti Glenview-ban található. A 2022-es pénzügyi év második negyedévében (június 30.) a bevétel 4,01 milliárd dollár volt, szemben az egy évvel korábbi 3,68 milliárd dollárral, amint arról 2022. augusztus 2-án beszámoltak. Az eredmény 738 millió USD volt (előző év: 775 millió USD).

Illinois Tool Works (NYSE:ITW) - Share price, News & Analysis - Simply Wall  St

A részvény 2022 eleje óta 26,86 százalékos mínuszban van a Wall Street aktuális árfolyama alapján. A héten az Illinois Tool Works részvényárfolyama 3,77%-ot esett. Az Illinois Tool Works üzleti portfóliójának mintegy 85%-a erős keresletnek örvend. A vállalatnak hasznot kell húznia az árképzési intézkedésekből, az ellátási lánc korlátainak stabilizálódásából és a bemeneti költségek mérséklődéséből.

Buyer of Eden Prairie's MTS finds another buyer for its biggest business

Második negyedév

Az Illionis Tool Works vállalatnál a  második negyedévi 4,0 milliárd dolláros bevétel 9 százalékkal nőtt, 10 százalékos szerves bevétel-növekedés mellett. Az MTS Systems felvásárlása három százalékkal járult hozzá a bevételhez. A kedvezőtlen árfolyamváltozások négy százalékkal csökkentették a bevételt. A hét szegmensből hat pozitív szerves növekedést ért el a negyedévben, élén az élelmiszeripari berendezések 25 százalékkal, a hegesztés 22 százalékkal, az építőipari termékek 15 százalékkal, a polimerek és folyadékok 10 százalékkal, az autóipari OEM hat százalékkal lett magasabb.

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!