Keress 4,99%-os fix kamatot dollárban a Netflix-szel

Keress 4,99%-os fix kamatot dollárban a Netflix-szel

Ugye a Netflixről már hallottál? 2002-óta egy dinamikusan növekvő streeming szolgáltatóról van szó. A Netflix 2022 májusa óta van tőzsdén és a céget 1997-ben Reed Hastings és Marc Randolph alapította.  2020 novemberében világszerte körülbelül 195 millió előfizetővel rendelkeztek,  ebből 73 millió fő volt az Egyesült Államokból és Kanadából. A Netflix eredetileg DVD-kölcsönző és árusító vállalkozás volt, amely futárcégeken keresztül szállította lemezeit, ám az árusítást nem sokkal később abbahagyták. 2010-ben törtek be a nemzetközi piacra streaming-szolgáltatásukkal, amikor megjelentek Kanadában, majd Latin-Amerikában és a Karib-térségben.

Using NetFlix in the Nineties - Retroist

Kötvény

Ami a kötvényt illeti, a dollárban számított 5,75% még a Good Yearnél is vonzóbb, és kétség sem férhet ahhoz, hogy a hosszabb távon mind a részvény, mind a kötvény árfolyama emelkedni fog. A Netflix 2014-ben 10 évre 2024-ig. 900 millió dollár és 1,2 milliárd euró (1,34 milliárd dollárnak megfelelő összeg) értékben bocsátott ki új kötvényeket, miután a két deviza között mintegy 6 milliárd dollárnyi befektetői megrendelés érkezett, ami a túljegyzés arányát mintegy háromszorosára emelte.

Netflix headquarters.jpg

A streaming szolgáltatás eredetileg 2 milliárd dollárnyi adósságot akart eladni általános vállalati célok finanszírozására, amelyek között szerepelhet a tartalomba, a gyártásba és a fejlesztésbe való beruházás, mivel a vállalatra nyomást gyakorolnak a médiaóriások, köztük a Walt Disney Co., az AT&T Inc. és az Apple Inc. is.

A Netflix  kötvényének mai árfolyama 101,81%, így ha azt lejáratig vagyis 2024.03.01-ig a befektető megtartja akkor 4,99%-os hozamot érhet el rajta az éves 5,75%-os kamathoz képest évente lejáratig, mindezt dollárban. Nem elhanyagolható tény, hogy több szakértő dollár erősödést vár még erre az évre. A dollár a forinthoz képest idén 32,43%-ot erősödött, az euróhoz képest pedig 15,54%-ot.

Újdonságok: Netflix Original filmek és sorozatok, 2022 március | Filmsor.hu

Netlix kötvény vételéhez 4000 USD vagy annak megfelelő forint illetve euró szükséges. Jelen cikk írásakor a dollár 432 forintba , míg az euró 422 forintba kerül.

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretnél befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!