Miért jó lehetőség az Alibaba részvény?

Alibaba részvény

Jelenleg rengeteg olyan befektetési lehetőség adódik előttünk, amelyet szinte meg sem lehet számolni. Hogyha szigorúan a tőzsdére és pénzpiacra koncentrálunk, akkor sincs sokkal könnyebb dolgunk. Egy viszont biztos, az Alibaba részvény egy olyan megkerülhetetlen eleme ennek, hogy nincs más választásunk, mint gyorsan megmutatni, miért lehet helye az Ön portfóliójában is. Kezdjük is el!

Alibaba részvény az egyik legnagyobb IPO

75 millió euróból építi első európai csomópontját az Alibaba | Igényesférfi.hu online férfi életmód magazin

Ugorjunk vissza rögtön az Alibaba részvény történetének legelejéhez. egészen 2014 szeptemberéhez. Ekkor került ugyanis bevezetésre az Alibaba részvény a New York-i tőzsdén. Többen a mai napon is csak úgy ismerik a  céget, hogy Aliexpressz, pedig az csak egy websopszolgáltató amit az Alibaba vállalat üzemeltet.

 

Az Alibaba IPO árfolyamát a New York-i tőzsdén a legelső teljes kereskedési napján 92,70 dolláron jegyezték, míg négy évvel később, 2018. november 27-én pedig részvény árfolyama 156,46-on zárt.

A kínai internetes értékesítési vállalat a világ legnagyobb kiskereskedője, amelynek piaci csúcsa akkor volt, amikor 2020. május 25-én 535 milliárd dollárt értek  a részvényei.

Aliexpress coupon, discount code, promo code 2021 | Free promo codes, Promo codes, Aliexpress

Az Alibaba vállalat rendkívül diverzifikált

Amikor részvényt választunk, akkor a vállalatot feltétlenül meg kell vizsgáljuk a vállalatot,amely a részvényt kibocsátja. Jelen esetben a kínai Alibaba Group Holding Limitedet. Jack Ma az Alibaba Group ügyvezető elnöke, a kilenc nagyobb leányvállalattal rendelkező holdingtársaságnak: Alibaba.com, Taobao Marketplace, Tmall, eTao, Alibaba Cloud Computing, Juhuasuan, 1688.com, AliExpress.com és Alipay.

Bűzlik a kínai leves – Jack Ma portréja | CIVILHETES

2012 novemberében az Alibaba online tranzakcióinak mennyisége meghaladta az egybillió jüan értéket. 2016-ra Ma lett a tulajdonosa a Château de Sours-nak, a Chateau Guerry-nek Côtes de Bourg-ban és a Château Perenne-nek Blaye-ben (Côtes de Bordeaux)

A vállalatcsoport rendkívül sokrétű, hiszen az alábbi ágazatokban van érdekeltsége:

  • e-kereskedelem, és e-kereskedelmi platformok (B2B, B2C, C2C)
  • rekreációs szolgáltatások
  • Fintech és online fizetési platformok
  • Felhő és MI (mesterséges intelligencia) technológia
  • Internet szolgáltatások

Persze az elsődleges szempont profil még mindig az e.kereskedelem, és erről beszéljünk is egy kicsit bővebben!

Alibaba Chart

Alibaba részvény: Óriási e-kereskedelmi igény

Már a korábbi években is jellemző volt, hogy egyre többen igyekztek a neten vásárolni, ahelyett, hogy személyesen szerezték volna be ezeket az árukat. Jellemzően a hölgyek ruha és kiegészítői vitték a prímet és az elektronikai eszközök.

Viszont a mostani állapotokról senkinek nem kell beszélni. Nem csak az a helyzet, hogy nincs kedvünk elmenni vásárolni, hanem szinte lehetőségünk sincs. A pandémia óriási lökést adott az online kereskedelemnek, vagy e-kereskedelemnek.

Ez mind-mind arra utal, hogy Önnek is komolyan kell számolnia az Alibaba részvénnyel, amikor összeállítja a saját protfólióját. Hiszen a hölgyeknek mindig szükségük lesz egy új cipőre, vagy ruhára, az uraknak pedig technikai eszközökre. Az e-kereskedelem csak nőni fog. Ne késelekedjen, mert az idő pénz, pláne most.

Alibaba, once a fund darling, dumped by some Wall Street titans, Companies & Markets News & Top Stories - The Straits Times

Ön készen áll, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.
Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

• Telefonon:06706051490
• skypon:koncz.peter@portfolife.hu
• emailben:koncz.peter@portfolife.hu
• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.