Nekem a Biztoshozam márka nem más, mint betartott ígéret

2016 – ot írunk, rég túl a szocializmuson, a vadkapitalizmus közepén. Lemaradtunk a sógoroktól, Amerikától. Magyarországon az emberek nem rendelkeznek pénzügyi alapismeretekkel, félelem orientáltak. A szocializmus idején a redisztribúció megoldotta az emberek életét, a szociális háló probléma esetén megtartotta az embert. Mára eltűnt a szociális háló, de nem igazodtunk a kialakult helyzethez.

Magyarországon a 80 – as években bélyeget gyűjtöttünk, majd hiteleket vettünk fel a 90 – es években, illetve Unit linked megtakarításba tettük a pénzünket. Pénzügyi kultúránk nem alakult ki. A rendszerváltást követően használati tárgyainkat hitelre vettük, a bankok ezt szorgalmazták, ellenben a megtakarítások helyett. Ezzel szemben Ausztriában a magánszemélyek havi megtakarítást mellett döntöttek, félretéve az áruhitelt. Az ő pénzügyi kultúrájukban jelen van, hogy a gyermek születésétől fogva jövedelmük bizonyos százalékát közép – és hosszú távú befektetésekben helyezik el.

 

Munkám során azt tapasztalom, hogy nekünk aztán bármit el lehet adni, pl.: befektetést magas költséggel, irreális hozzam ígérettel.

 

Célom a blog oldalamon, hogy felhívjam a magyar emberek figyelmét az igényfelmérés fontosságára, a pénzügyi termékek költségeinek ismeretére, a várható hozamokra, nyereségre illetve veszteségre. Munkám keretében tanácsot adok ügyfeleimnek, segítek a döntésben.

 

Ne csak táskás terméket vásároljunk. Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a tanácsadó egy fél órás beszélgetést követően kész terméket (pl.: unit – linked) adott át, anélkül, hogy igényeinkkel, élethelyzetünkkel, célunkkal tisztában lett volna. Ne felejtsük el, hogy egy 20 éves ember teljesen más igénnyel, céllal rendelkezik, mint az 50 éves.

 

Szerződéskötéskor, befektetéskor gondoljuk át

  1. Bárkinek odaadnák a pénzüket?
  2. Mi az igényük, milyen élethelyzetben vannak, milyen célra akarják a pénzt befektetni?
  3. Tudják Önök, hogy Ausztriában az igényfelmérés 1996 óta kötelező? Magyarországon 2016. márciusától kötelező. Kérjük a tanácsadótól!
  4. Mennyire bíznak meg most magyarországi pénzintézetekben?
  5. Vajon az ajánlat tényleg személyre szabott, figyelemmel van a céljaikra, élethelyzetükre?
  6. Döntésüknél vegyük figyelembe, hogy az adott szolgáltatás mennyire rugalmas, milyen magas a költség szerkezete, beleértve a rejtett költségeket is.
  7. Önt is elriasztják az alacsony banki kamatok és a magyarországi pénzügyi szektorra jellemző botrányok és a magas költségek?
  8. Keresi a helyét megtakarításainak, befektetéseinek, ahol biztonságban tudhatja őket, mégis számottevő hozamra számíthat?
  9. Elege van a csalókból és a hozzá nem értő „szakértőkből”?

 

A Biztoshozam Önnek pénzügyeiben korrekt, független, hatékony segítséget tud nyújtani egy független Ausztriában működő letétkezelő bankban. Egy dolgot tudnia kell. Akinek 15 – 20 százalék, vagy még magasabb hozamelvárása van, annak nem tudunk érdemi megoldást kínálni, mert számunkra a biztonság a legfontosabb.

Amiben tudunk segíteni, az a kb 4-8 százalékos hozamú és maximálisan biztonságos befektetések kiválasztása és személyre szabása az ön igényeinek és szükségleteinek megfelelően.

 

ÖN EZÉRT MOST A LEGJOBB HELYEN JÁR

A széleskörű tőkepiaci szolgáltatásoknak, a konstruktív konzultáción alapuló, rugalmas fejlesztéseknek köszönhetően egyedi, biztonságos, az ügyfél számára megfelelő befektetési formát tudok ajánlani. A Biztoshozam szolgáltatásai messzemenően figyelembe veszik az EU tőkepiaci iránymutatásait (MIFID II), hiszen alapértékekben kiemelten fontos szerepet kap, hogy a megbízó egyéni lehetőségeinek, céljainak, valamint kockázatvállaló képességeinek figyelembe vételével személyre szabott megoldásokat ajánl fel a cég. A szolgáltatás legfontosabb versenyelőnye, hogy két pénzügyi felügyelet ellenőrzi (MNB, FMA) a tevékenységet.

Független szakemberként az Ön pénzügyi helyzetét teljesen független, átlátható és ingyenes ELEMZÉSÉVEL mérem fel, hogy milyen módon célszerű felosztania befektetéseit, megtakarításait, milyen eszköz – osztályokban, milyen típusú termékcsoportokat célszerű előnyben részesítenie, hol dolgozik a jövőben majd leginkább elvárásainak megfelelően a pénze.

Személyre szóló koncepciót dolgozok ki magánszemélyek, vállalkozások részére, hisz minden ember / cég számára más és más szempont fontos a befektetésekben, valamint tekintve, hogy egy folyamatosan változó piacról van szó, ezért tanácsadásunk minden esetben személyre szabottan és kizárólag személyesen történik.

Vállalom, hogy segítek kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb, legalkalmasabb befektetési lehetőséget az osztrák pénzügyi bank segítségével a világ összes elit alapjai, részvényei, kötvényei, ETF befektetési alapjai és certifikáltjai közül!

 

Konzultációra való jelentkezés