Qualcomm 15/25 kötvénye már 4,54%-ot fizet dollárban

Qualcomm 15/25 kötvénye már 4,54% dolláros kamatot fizet

Egyre több ügyfél keresi a biztonságosabb befektetést és a kötvényeket. Pedig nem is gondolnák, hogy a kötvények ugye ami a nevükben is benne van , hogy hitelek, igenis magas kockázatúak. Függ a vállalat vagy az ország tőkéjétől, likvid vagyonától. Különösen most előtérbe került a kötvény amikor 22,5%-os inflációról beszélhetünk Magyarországon. De vajon egy 11,71%-os úgynevezett infláció védett Magyar Államkötvény valóban infláció felett véd és a “BBB” minősítés valóban befektetésre ösztökél. Nézzünk körbe a világba keressünk egy “A” – minősítésú vállalatot és nézzük meg annak kötvényét . Vagy fektessünk be USD-be azaz dollárba vagy euróba középárfgolyam minusz 0,9%-os költség kötvényekbe. A dollár stabilitása évek, sőt évtizedek óta biztos, biztosabb, mint a forintunké ezért bátran ajánlom fejtessen dolláros vállalati kötvényekbe.

100 millió dollárral tolja meg a Qualcomm a metaverzumot - Bitport – Informatika az üzlet nyelvén

Akár rövid távra is. Válassza a Qualcom-mot

Qualcomm Inc. kötvény 3,45%-os kamatszelvényt kínál, 2025.05.20. napi lejárattal. A kupont félévente 2,0 alkalommal, november 20-án fizetik ki.

Qualcomm – Wikipédia

A jelenlegi 97,59 dolláros árfolyamon ez a lejáratig 4,54%-os átlagos éves hozamot eredményez a befektetőinek, méghozzá dollárban. Qualcomm Inckötvényét 2015. május 20-án bocsátották ki 2 milliárd dollár értékben. A Qualcomm kötvényére a Moody’s Rating hitelminősítő cég A2, azaz kiváló minősítést adott.

A Qaulcomm 2021 novemberében bejelentette, hogy tovább bővíti chipkészlet-üzletágát, hogy megfeleljen a technológiája számára kínálkozó növekvő lehetőségeknek. A vállalat várakozásai szerint a vállalat által megcélozható lehetőség a körülbelül 100 milliárd dollárról 700 milliárd dollárra nő a következő évtizedben, ahogy egyre több eszköz válik intelligensen összekapcsolttá.

Qualcomm a világvezető vezeték nélküli technológiai innovátora és az 5G fejlesztése, bevezetése és elterjesztése mögött álló hajtóerő. A Qualcomm Technologies Inc. a Qualcomm Incorporated leányvállalata, amely leányvállalataival együtt lényegében az összes mérnöki, kutatási és fejlesztési funkciót, valamint lényegében az összes termék és szolgáltatási üzletágat működteti, beleértve a QCT félvezető üzletágakat is.

Qualcomm: Android phones to get 'lucky number' Snapdragon 888 chip - BBC News

Javaslat

Vásároljon Qualcomm kötvényt 2025-ig . Dearabszámra minimum 2-t kell vennie a Partner Bankon keresztül, hogy az meg is valósuljon. Vagyis 4000 usd, dollár azaz 1580.000 forint kell minimum a vásárláshoz. A kötvényt 2 millió dollár értékben bocsátották ki, de számtalan intézményi befektető tartja a papírt vagy vásárol belőle. Tehát korlátozott a vétel. Ha komolyan érdekli ezen lehetőség akkor még a cikk íolvasása után megkeress minket egy konzultációra vagy befektetésének elindítására.

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretnél befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!