Reckitt Benckisher átlagosan vételi minősítést kapott

Reckitt jelenleg 3% körüli hozamot biztosít.

A Reckitt Benckiser Group plc. részvénye  a MarketBeat jelentése szerint a céget vizsgáló hat kutatócég átlagosan “vételi” ajánlást kapott. Hat elemző vételi ajánlással értékelte a részvényt. Az elmúlt egy évben a részvényt elemző brókercégek átlagos tizenkét havi árcélja 75 dollár.

A Reckitt Benckiser Group egyéb hírei között szerepel, hogy Mehmood Khan bennfentes 239 részvényt vásárolt egy szeptember 29-i csütörtöki tranzakció során.

Átalakítja portfólióját a Reckitt Benckiser

Reckitt Benckiser Group vállalati profilja 

A Reckitt Benckiser Group plc. egészségügyi, higiéniai és táplálkozási termékeket gyárt és értékesít az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kínában, Indiában és nemzetközi szinten. A vállalat arc és testápolás kezelésére szolgáló krémeket, arclemosókat és tisztasági  betéteket; fertőtlenítő, higiéniai és elsősegélynyújtó termékeket; óvszereket, szexuális játékokat és síkosítókat; gyomorégés és emésztési zavarok kezelésére szolgáló megoldásokat; valamint köhögés és mellkasi torlódás, több tünetre ható és orrmelléküreg elleni szereket kínál felnőttek és gyermekek számára a Clearasil, Dettol, Durex, Gaviscon és Mucinex márkák alatt.

Reckitt Benckiser Products & Supplies at Wholesale Prices at  CleanItSupply.com

A higiéniai portfólió a szennyeződések, baktériumok, kártevők és szagok eltávolításán dolgozik olyan termékekkel, mint a Lysol, Finish, Mortein és AirWick.

A táplálkozási üzletág magában foglalja a vezető csecsemő- és gyermektápszereket, a felnőtt táplálkozást, valamint a Reckitt vitamin-, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékcsaládját. A táplálkozási üzletághoz tartozó márkák közé tartozik az Airborne, a Mead Johnson, a Move Free és a Schiff. A vállalat márkakínálatához tartozik még a Scholl, Clearasil, Cillit Bang, Harpic , Calgon, Vanish, Woolite és Nutramigen.

Reckitt Benckisher a napjainkban

Reckitt Benckiser Group Chart

A Reckitt Benckisher részvényárfolyama  ezen a héten 1,27%-ot korrigált. Míg az elmúlt egy hónap alatt 12,75%-ot emelkedett. A Reckitt a rivális Unileverhez hasonlóan az inflációs nyomásra figyelmeztetett, amelyről a vásárlók feltételezik, hogy magasabb árakat jelent. Jeff Carr, a vállalat pénzügyi vezetője szerint azonban a Reckitt költségcsökkentéssel és jobb beszerzésekkel tervezi felszívni ezt a nyomást. A Reckitt jelenleg 3% körüli hozamot biztosít.

A Durexet gyártó Reckitt Benckiser is árat emel

Javaslat

Hosszabb távra vegyen Reckitt Benckisher részvényt. Lesznek évek, amikor gyengébb teljesítése lesz a vállalatnak, lesznek olyanok amikor erősek. De a takarítószerre, fertőtlenítőre, mosogatótablettára mindig szükség lesz. Használja ki azt, hogy hat elemzőből hat elemző venne a részvényből.

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!