Remek adatokat közölt a Morgan Stanley. Remek hír a befektetőknek

Amerikában a hatodik legnagyobb bank szerdán közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését. A Morgan Stanley Bank adózott eredménye   éves összevetésben 61,7 százalékkal, 1,52 milliárd dollárra ugrott a tavalyi harmadik negyedévi 939 millió dollárról. A részvényarányos eredmény a szeptember végével záródott három hónapban 81 cent lett az egy évvel korábbi 48 cent után. Az évesített hozama átlagosan közös tőkéje 8,7 százalékkal növekedett,ami meghaladja a legnagyobb és legszebb álmokat is.

dollar1

A kötvény és értékpapír-kereskedelemből származó negyedéves bevétel megduplázódott, 1,5 milliárd dollárt tett ki. A teljes bevétel pedig 14,7 százalékkal 8,91 milliárd dollárra emelkedett, nagyobb volt a szakértők által várt 8,17 milliárd dollárnál.

Wealth Management nettó bevétele  3.900.000.000 dollár (vagyis 3,9 millió dollár)  volt és az adózás előtti árrés 23% -a volt .

A Bank elnöke és vezérigazgatója már 2010-óta  James P. Gorman. Mr. Gorman társelnökként szolgált 2007-2009 között pont a Bankpiaci és gazdasági válság kezdetén, felelős  volt a cég Wealth Managementjeként (Wealth Management).images

Érdekelnek hasonló történetek?

Ha szeretnél hírlevélre feliratkozni megteheted itt

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés