7,8% dollárban, én már vettem ARCELORMITTAL 09/39-t

ARCELORMITTAL 09/39 vállalati kötvény amely dollárban 7% fix éves kamat melett 7,813%-os hozamot

Ebben a magas inflációs környezetben keressük a biztonságos magas kamatozású kötvényeket. Ehhez nyújt segítséget a Partner Bank és ezen belül a Bank Fókuszköyve. Ismét kíváló válllalati kötvényre bukkantam benne amt szeretnék Önökkel veletek megosztani. Ez az ARCELORMITTAL 09/39 vállalati kötvény amely dollárban 7% fix éves kamat melett 7,813%-os hozamot biztosít.

Közel másfél évtizede a legjobb éves eredményt érte el az Arcelormittal  acélipari konszern tavaly | Hír.ma

De hogyan is?

Az  ArcellorMittal vállalat egy luxemburgi multinacionális acélgyártó vállalat, amelynek központja Luxembourg városában található. 2006-ban alakult az Arcelor indiai tulajdonú Mittal Steel általi átvételével és egyesülésével. Az ArcelorMittal a világ második legnagyobb acélgyártója, 2022-től évi 88 millió tonnás nyersacéltermeléssel. Viszont 2009-ben a fejesztésekhez tőkére volt szüksége ezért 685601 000 dollár értékben 2000 dolláros kötvényeket bocsátott ki 2039-es lejárattal. A kötvényekre éves 7%-os kamatot fizet.

A kamatszelvényeket évente 2 alkalommal fizetik, a kötvény lejárata: 14/10/2039.

Az ArcelorMittal ( Luxembourg ) által USD-ben kibocsátott, US03938LAP94 ISIN-kódú kötvényt a Moody’s hitelminősítő intézet Ba1 ( nem befektetési besorolású spekulatív ) besorolással értékelte.

                                                                    7,8% dollárban

Menekülnek a német gázadó elől a cégek – Az ArcelorMittal is a távozásáról  döntött

Jelen esetben a kötvény névérték alatt található meg 94,4% -on. Így mivel az ArcelorMittal kötvény 100%-on jár le 7,8%-os hozamot érhetünk el, most akár 404-405 forintos (aránylag olcsó) dollár mellett. A kötvények ténylegesen alárendeltek lesznek az ArcelorMittal összes meglévő és az ArcelorMittal a biztosíték értékének erejéig, amellyel a biztosíték fedezve van. Valamint az összes meglévő és jövőbeli
az ArcelorMittal leányvállalatainak jelenlegi és jövőbeli adósságai az említett leányvállalatok eszközei tekintetében. A kötvények kibocsátása
2 000 USD minimális címletű, és ezen felül 1 000 USD egész számú többszörösei.
A kötvényeket a Moody’s Investor Services, Inc. (“Moody’s”) várhatóan “Baa3” (stabil kilátással) minősítéssel értékeli.

Az ArcelorMittal ( Luxembourg ) által USD-ben kibocsátott, US03938LAP94 ISIN-kódú kötvényt a Standard & Poor’s ( S&P ) hitelminősítő intézet BBB- ( alsó középkategóriás – befektetési ajánlású ) besorolással értékelte.

Javaslat

Vegyen ArcelorMittal kötvényt a portfoliójába, hiszen a vállalat dinamikusan fejlődik és akár nyugdíjáig biztos hozamot ad Önnek éves szinten és nyugdíjas éveiben pedig a tőkét akár saját magára fordíthatja.

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretnél befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!