A Reckitt Benckiser Group befektetői az elmúlt egy évben 16%-os hozamot értek el.

A Reckitt Benckiser 16%-os hozama

Manapság könnyű egyszerűen megvenni egy indexalapot, és a hozamoknak (nagyjából) meg kell felelniük a piacnak. De jelentősen növelheti a befektető a hozamát, ha átlagon felüli részvényeket választ. Példának okáért a Reckitt Benckiser Group plc. részvényeinek árfolyama 13%-kal magasabb, mint egy évvel ezelőtt volt, ami sokkal jobb, mint az ugyanebben az időszakban bekövetkezett mintegy 13%-os piaci csökkenés (az osztalékok nélkül).

Reckitt (RKT:LN) Sees Profit Rising Despite 'Unprecedented' Inflation - Bloomberg

A Jefferies Financial Group elemzője, M. Deboo azt prognosztizálja, hogy a vállalat 0,84 dolláros részvényenkénti eredményt fog elérni az év során, a korábbi 0,79 dolláros becslésükről. A konszenzusos becslés a Reckitt Benckiser Group jelenlegi egész éves eredményére vonatkozóan 0,82 dollár/részvény.

Reckitt Benckiser Group Chart

A JP.Morgan amerikai bank „Overweight” (alulártékelt) besorolással és 8500 pennys célárfolyammal hagyta meg a Reckittre vonatkozó besorolását. A fogyasztási cikkek iránti kereslet a hatalmas áremelkedések ellenére továbbra is erős – írta Celine Pannuti elemző egy a héten közzétett iparági jelentésében.

Vannak azonban „lehetőségek”, mint például a saját márkák részesedésének növekedése, ahol a Reckitt Benckiser, a Nestle és a L’Oreal mellett többek között a prémium szegmensben való pozicionálása miatt jobb helyzetben van, és nem annyira sebezhető, mint például az autóipar.

Erős márkák és innováció hajtják előre a Reckitt Benckisert - Márkamonitor

A Reckitt Benckiser Group részvényárfolyama ezen a héten 5,13%-ot esett, míg egy év alatt 4,49%-ot emelkedett.

A Reckitt Benckiser Group plc (Reckitt ) globális fogyasztási cikkeket gyártó vállalat. A vállalat működési szegmensei a Higiénia, Egészség és Táplálkozás üzletágakból állnak. A higiéniai portfólió a szennyeződések, baktériumok, kártevők és szagok eltávolításán dolgozik olyan termékekkel, mint a Lysol, Finish, Mortein és AirWick.

A vállalat egészségügyi portfóliója olyan márkákon keresztül kínál meggyőző megoldásokat, amelyek fájdalomcsillapítást, védelmet, higiéniát és testápolást biztosítanak a háztartásoknak világszerte, mint a Dettol, Durex, Gaviscon, Nurofen, Mucinex, Strepsils és Veet.

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez.

Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Ön készen áll arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

Arany befektetés

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!