A Samsung Electronics bejelentette új környezetvédelmi stratégiáját

A Samsung Electronics bejelentette, hogy csatlakozik az RE100 kezdeményezéshez

A Samsung Electronics  a héten bejelentette új környezetvédelmi stratégiáját, amely átfogó erőfeszítéseket tesz az éghajlatváltozás elleni globális erőfeszítésekhez való csatlakozás érdekében. Ez magában foglalja a vállalati szintű nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás elérésére vonatkozó kötelezettségvállalásokat, valamint a megújuló energiaforrások nagyobb mértékű felhasználására, továbbá az energiahatékony termékek kifejlesztését, a víz újrafelhasználásának növelését és a szén-dioxid-leválasztási technológia fejlesztését célzó új technológiákba való beruházásra és kutatásra vonatkozó terveket.

 

OPINION: Getting to net-zero is not only technically feasible but economically viable too, Energy News, ET EnergyWorld

Nyersanyag-beszerzéstől az újrahasznosításig

Az új terv a Samsung Electronics eddigi éghajlatvédelmi erőfeszítéseire épül, jelentősen kibővítve programjainak és beruházásainak körét. A Samsung új technológiákat fog kifejleszteni és további fenntartható gyakorlatokat fog bevezetni, hogy mindenki számára szebb jövőt biztosítson.

A Samsung Electronics környezetvédelmi elkötelezettsége magában foglalja a vállalat egészére kiterjedő, az erőforrások körforgását a termék teljes életciklusa során, a nyersanyag-beszerzéstől az újrahasznosításig és a hulladéklerakásig tartó folyamatok javítására irányuló erőfeszítéseket is. A terv részletezi továbbá a technológiai gázok kibocsátásának csökkentését, valamint a fogyasztói termékek energiafogyasztásának mérséklését célzó új technológiákba történő beruházásokat. A vállalat tervezi továbbá a szén-dioxid-leválasztási és -hasznosítási technológiák feltárását, valamint a levegőben szálló káros részecskék elleni küzdelmet.

SAMSUNG SERVICE CENTER IN LUDHIANA | SAMSUNG SERVICE CENTER | SAMSUNG SERVICE CENTER IN LUDHIANA,SAMSUNG

Árfolyam

A Samsung Electronics részvényárfolyama ezen a héten 0,98%-ot korrigált. A Samsung félvezető szegmensének 20% körüli átlagos növekedése vonzó lehetőséget biztosít a vállalat számára a jövőre nézve a Seeking Alpha elemzői szerint.

A Samsung Electronics két hete megosztotta vízióját, hogy az emberek intelligensebb életet élhessenek a jobb csatlakoztathatósággal rendelkező eszközökkel, valamint a világ fenntarthatóbbá tételére irányuló erőfeszítéseit is elmondta a cég szóvivője.

Samsung Electronics St GDR Chart

Verseny

Az elmúlt évtizedekben a Samsung volt a tajvani cégek fő versenytársa, de mostanra – a TSMC-vel az öntödei ágazatban folytatott rivalizálást leszámítva – a Samsung tömegesen vásárolt elektronikai termékeket tajvani beszállítóktól. A technológia, a gyártási méret és a márka ismertsége tekintetében világelső, de a részvényárfolyama és a piaci kapitalizációja nem azonos az azonos kategóriába tartozó más vállalatokéval. A Commerzbank elemzői szerint a Samsung jobbat érdemel.

Samsung Electronics is a world leader in electronics

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz. Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Ön készen áll arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

                                                                           S&P 500
                                                                                                                                    Samsung Electronics

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Biztoshozam.hu: referenciaindex
                                                                            Biztoshozam.hu: Samsung Electronics

Szeretnél egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnéd átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztrálj ide kattintva!