A Nibe Industrier megszünteti érdekeltségét a Fujitsu Generalban

A Nibe mint korszerű fűtéstechnikai vállalat

A svéd Nibe Industrier AB fűtéstechnológiai vállalat hétfőn közölte, hogy úgy döntött, befejezi a Fujitsu General Ltd. lehetséges ajánlatának értékelését.

A Nibe a múlt hónapban közölte, hogy fontolgatja a japán vállalat teljes vagy többségi felvásárlását.

A részvények hétfőn 3%-kal 107,30 svéd koronára (10,22 dollár) emelkedtek a hír után.

Aktieanalys: NIBE Industrier (Stockholm Large Cap: NIBE B) – Dr. Dividend

A vállalatról!

A NIBE egy svéd vállalat, amelynek gyökerei a dél-svédországi Småland tartományába vezetnek, és a háztartási, illetve kereskedelmi használatra szánt termékek gyártásának hagyománya sokéves múltra tekint vissza. A vállalkozószellem és az üzleti élet iránti szenvedély, továbbá a termékfejlesztésbe történő beruházások és a cégfelvásárlások a Csoport jelentős bővülését eredményezték.

NIBE Industrier B Chart

A NIBE a stockholmi NASDAQ OMX tőzsdén jegyzett vállalat a magas kapitalizációjú társaságok listáján, másodlagosan pedig a svájci SIX tőzsdén jegyzett.

A vállalat három különböző területen végez üzleti tevékenységet és több mint 10.000 munkavállalóval rendelkezik Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában. Minden üzleti terület saját operatív menedzsmenttel rendelkezik, amely felelős annak működésétől.

A NIBE, mint korszerű fűtéstechnikai vállalat

NIBE Energy Systems a skandináv országok, Lengyelország és a Cseh Köztársaság piacvezető gyártója a háztartási fűtéstechnikai termékek piacán. Ügyfelei a felújítással, karbantartással és javítással foglalkozó szektor , valamint az új lakások piacának szereplői.

Stocks that will see action on December 12, 2022 - The Hindu BusinessLine

Az anyavállalatot, a NIBE Industrier AB-t (székhelye Markaryd, Svédország), 1997 óta jegyzik a stockholmi tőzsde  listáján.

A NIBE Industrier egy európai fűtéstechnológiai vállalat, amelynek üzleti tevékenysége három különálló üzleti területre terjed ki: NIBE Element, NIBE Energy Systems és NIBE Stoves.

A Nibe Limited igazgatótanácsa jóváhagyta a tőkeemelési javaslatokat

A Nibe Limited igazgatótanácsa a 2023. január 03-án tartott ülésén megvizsgálta és jóváhagyta Indiában  az 1.044 049 285 rúpia  összegig terjedő tőkebevonásra vonatkozó javaslatot. Mindezt  kedvezményes kibocsátás útján.

Javaslat

NIBE launches new UK Heat Pump tour - Installer Online

Ha Ön keresi a kuriózumukat, egyedi értékpapírokat és diverzifikál,  akkor egy millió forintot érdemes ezen részvénybe is befektetni. Hosszútávon biztos, hogy ez is egy jó lehetőség lesz. Jelenleg a NIBE  cég részvényei 9,69 euróba kerülnek, de Wall Street-i elemzők 12 eurós árcélt várnak 2023 év végére. Ez majdnem 30%-os emelkedést jelentene.

Ha rendelkezik Ön egymillió forinttal minimum, akkor ez a részvény is közép illetve hosszútávon egy nagyon jó megoldás lehet Önnek. Mindezt eurós vagy dolláros számlán Ön megvásárolhatja a Partner Bankon keresztül.

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!