RALPH LAUREN 18/25, keress éves 4,35%-ot éves dollárban

RALPH LAUREN 18/25 avagy keress 4,35%-ot éves szinten dollárban

A Ralph Lauren nemcsak egy ruházati kiskereskedelmi bolt tökéletes és menő ruhákkal, hanem egy kiváló lehetőség majdnem 3 évig fix kamatra. A Ralph Lauren vállalat 2018-ban 400 millió dollár értékben 1000 dolláros címletekben kötvényt bocsátott ki. A kötvény 1000 dolláros címletekben lett kibocsájtva és 3,75%-os éves fix  kamattal. RALPH LAUREN 18/25, jöjjenek a részletek!

RALPH LAUREN 18/25 kamatfizetés

A kamatszelvényeket évente 2 alkalommal fizetik, a kötvény lejárata pedig 2025.09.14. A Ralph Lauren Corp ( United States ) által kibocsátott dollárban kibocsátott, US751212AC57 ISIN-kódú kötvényt a Moody’s hitelminősítő intézet A3-s minősítéssel értékelte.

Ralph Lauren out with is Q2 FY '17 results | Retail News USA

A Standard & Poor’s ( S&P ) hitelminősítő intézet a Ralph Lauren Corp ( Egyesült Államok ) által kibocsátott, US dollárban kibocsátott, US751212AC57 ISIN-kódú kötvényt A- ( felső középkategóriás – befektetési besorolású ) minősítéssel értékelte.

Kötvény

A Ralph Lauren kötvény jelenlegi árfolyama 98,41%-on áll, így mivel minden kötvény 100%-on jár le , 4,35%-ot fizet hozammal együtt a kötvényesnek ez a befektetés a másodlagos piacon.

A Ralph Lauren  a magasabb bevételek mellett éves összehasonlításban csökkenő eredményt ért el, amikor a június 2022-én zárult negyedévre vonatkozó eredményekről számolt be.

Ralph Lauren Soars As China Leads Asian Growth | Jing Daily

Elemzők szerint viszont 2023 első negyedévében a Ralph Lauren bevételei 8%-kal, 1,5 milliárd dollárra nőhetnek az előző év azonos időszakához képest. Az Raph Lauren teljesítményéhez minden régió pozitívan járulhat hozzá. Az észak-amerikai és az európai bevételek (az utazási fellendülésnek köszönhetően) 6%-kal, illetve 28%-kal nőhetnek, de külön említést érdemel a kínai értékesítés növekedése.

A Ralp Lauren kötvénye 3000 dollárral azaz kb 1200.000 forinttal megvásárolható a Partner Bankon keresztül.

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz. Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Ön készen áll arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!