A Sanofi S.A túl vagy alulértékelt részvény?

A Sanofi S.A az InvestorsObserver adatelemzése alapján 98-as erős értékelési besorolást kapott. A Sanofi S.A 2 hónapos árfolyam/nyereség (PE) mutatója 16,8, ami a nagyjából 15-ös történelmi átlag körül van. A Sanofi. S.A jelenlegi kereskedési árfolyamán átlagos értéket képvisel, mivel a befektetők körülbelül annyit fizetnek, amennyit a vállalat nyereségéhez képest ér.

Vásárlás: Sanofi Magne B6 bevont tabletta 100db Táplálékkiegészítő árak összehasonlítása, Magne B 6 bevont tabletta 100 db boltok

Eredmények:

Egy részvényre jutó eredmény: $1,43, szemben az $1,31-es konszenzusos becsléssel.
Bevétel: 13,01 milliárd dollár a 12,02 milliárd dolláros konszenzusos becsléssel szemben.
Csillagok értékelése: 4 csillag
Kedvezmény: 25%- vagyis ennyivel vehetjük most meg olcsóbban a cég részvényeit, mint amennyit érnek.

A Sanofi az előrejelzéseket meghaladóan erős harmadik negyedéves eredményekről számolt be. De az elemzők nem várnak rövid távon jelentős változásokat a valós értékbecslésekben, azt gondolják maximum egy számjegyű hozamot hozhat rövidtávon. A gyenge várakozás a  vártnál korábbi influenza elleni vakcinaeladásoknak köszönhető.

A Sanofi-GSK vakcinája a II. fázisban kedvező eredményeket hozott | Euronews

Összefoglaló

A vállalat újabb rekord negyedévet produkált. Nem vállalt  felelősséget a Zantac peres ügyeiben. Viszont a  Sanofi megemelte 2022-es előrejelzését. A Sanofi S. A nemrégiben erre az évre gyorsabb idei nyereségnövekedést prognosztizál a Dupixent nevű bestseller gyógyszer és az influenza elleni vakcinák iránti erős keresletnek köszönhetően. A Sanofi közölte, hogy most arra számít, hogy a 2022-es korrigált részvényenkénti nyereség mintegy 16%-kal nőhet, nem számítva a várható 9,5-10,5% közötti pozitív árfolyamhatást. Korábban 15%-os növekedést prognosztizált.

Sanofi S.A. Chart

További információ a Sanofi SA-ról

A Sanofi gyógyszereket fejleszt és forgalmaz, elsősorban az onkológia, az immunológia, a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és a vakcinák területén. Azonban a vállalat 2019 végén hozott döntése, miszerint visszavonul a szív- és anyagcsere területről, valószínűleg csökkenteni fogja a cég lábnyomát ezen a nagy terápiás területen. A vállalat sokféle gyógyszert kínál, a legnagyobb bevételt termelő Dupixent az összes értékesítés alig több mint 10%-át teszi ki, de a nyereséget megosztják a Regeneronnal. A teljes bevétel mintegy 30%-a az Egyesült Államokból, 25%-a pedig Európából származik. A bevétel fennmaradó részének nagy részét a feltörekvő piacok adják.

Positive Phase II Results Show There's Still Hope for the Sanofi/GSK COVID-19 Vaccine | BioSpace

Javaslat

Vásároljon Sanofi S.A részvényt diverzifikálva egy jó portfólióba. A Sanofi S. A részvényárfolyama ezen a héten 2,84%-ot emelkedett. A Sanofi S. A jó vétel, hiszen kissé megkésve bár, de a francia Sanofi engedélyt kapott az Európai Gyógyszerügynökségtől koronavírus-vakcinája gyártására.

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!