Wells Fargo elbocsátásai

Wells Fargo elbocsátásai

 

A Wells Fargo 22 millió dollár megfizetésére kötelezett a pénzügyi visszaélést állító vezető kirúgása miatt. A Munkaügyi Minisztérium több mint 22 millió dollár megfizetésére kötelezte a Wells Fargót, miután megállapította, hogy a vállalat megtorló intézkedéseket alkalmazott egy vezetővel szemben, aki pénzügyi visszaélést állított.

Egy eheti közlemény szerint a minisztérium munkavédelmi és egészségügyi hivatala megállapította, hogy a Wells Fargo megsértette a bejelentők védelmére vonatkozó törvényeket, mivel „helytelenül felmondott” egy meg nem nevezett felsővezetőnek.

 

Akit az után bocsátották el, hogy többször is aggodalmának adott hangot a pénzügyi törvények vélt megsértése miatt, többek között a vezetékes csalás, az árrögzítés és az ügyféladatok meghamisítására adott utasítás vádja miatt, közölte a Munkaügyi Minisztérium. A nyomozók később megállapították, hogy ez a felmondás „nem állt összhangban” más, akkor eltávolított vezetők felmondásával, közölte ezt a Munkaügyi Minisztérium. A vezető megtorlásra és a Sarbanes-Oxley-törvény szerinti szövetségi bejelentő védelmének megsértésére hivatkozva ezután panaszt nyújtott be az OSHA-hoz.

A Wells Fargo részvényárfolyama ezen a héten 0,93%-ot korrigált. A befektetők a Wells Fargo erősségében reménykednek a következő eredményközlés közeledtével. A vállalat várhatóan 1,11 dolláros EPS-ről számol be, ami 5,13%-kal alacsonyabb az előző negyedévhez képest. Eközben a Zacks konszenzusos becslése az árbevételre vonatkozóan 18,71 milliárd dolláros nettó árbevételt prognosztizál. Ami 0,67%-kal alacsonyabb az egy évvel korábbi időszakhoz képest. A Wells Fargotól egész évre a Zacks Consensus Estimates elemző vállalat 4 dolláros részvényenkénti eredményt és 72,91 milliárd dolláros bevételt vár.

 

 

 

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

 

 

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

 

Szeretnél egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnéd átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztrálj ide kattintva!