Vásároljon aranyat és profitáljon az arany árfolyamának alakulásából

portfólióban közel tíz százaléknyi aranynak helye van

Egy jól diverzifikált értékpapír portfólióban közel tíz százaléknyi aranynak helye van – és ez minden tőzsdei szakaszban egyértelmű! A kérdés továbbra is az: hogyan és hol vásároljunk aranyat?  A Partner Bank nemcsak egyösszegű hanem megtakarítási arannyal is rendelkezik amit fizikálisan a Linzben található Raiffeisen Bank széfeiben tárol.

ARANY VÁSÁRLÁS – A LEGFONTOSABB TÉNYEK RÖVIDEN

A sárga nemesfémnek válságvédelmi és stabilitási horgony státusza van. A befektetők a sárga nemesfémmel fedezhetik befektetési portfóliójukat. Az arany értékpapírokkal ellentétben az aranyrudaknak  kézzelfogható értéke van.

What Are Precious Metals? | Scottsdale Bullion & Coin

A Partner Bank FINE GOLD aranyát átláthatóság és rugalmasság jellemzi. A megőrzésre vonatkozó információk az online ügyfélszolgálaton keresztül áttekinthető módon és kényelmesen elérhetők.

  • Fizikai arany: vagyontárgy a bizonytalan időkre
  • Az aranyat 100%-ban fizikai állapotában Ausztriában őrizzük trezorban
  • Legkiválóbb minőségű arany: 24 karátos, 999,9-es finomságú színarany
  • Rövid idő alatt rendelkezésre áll értékesítéssel vagy kiszolgáltatással
  • Lehetséges a rendszeres aranyvásárlás

Precious metal refining do's and don'ts | by Stewart Gillham | Medium

De mi is történt az elmúlt héten az aranypiacon, illetve az arany árfolyamánál?

Négy egymást követő hónapnyi veszteség után az arany árfolyamának sikerült ismét pozitívan zárnia a novembert. A londoni referenciaárfolyam alapján az arany a hónapot 1799,96 dolláron zárta, ami 2,7 százalékos nyereséget jelent.

Arany ára decemberben

Gold, Goldpreis, Dezember, Statistik
Vessünk egy pillantást az aranyár-statisztikáikra, amelyek 1970-ig nyúlnak vissza. És itt ez az időszak a negyedik helyen áll az év leggyengébb arany hónapjai között, 0,09 százalékos átlagos havi nyereséggel. Március (-0,54%), június (-0,31%) és október (-0,2%) gyengébb hónapnak minősül.

Az elmúlt években azonban nem volt olyan rossz a helyzet. Az elmúlt öt egymást követő évben az arany ára emelkedett. Tavaly ebben a hónapban az arany ára 1,1 százalékkal emelkedett. 1970 óta a december 51 évből 28-ban veszteséget hozott a befektetőknek (arány: 54,9 %).

Kis inflációs kiigazítás

Eurozone Inflation Sets Another Record, Hitting 10 Percent in September -  The New York Times
Egy évvel ezelőtt (november végén) az arany árát Londonban 1587 eurón jegyezték. Ez azt jelenti, hogy tizenkét hónap alatt 6,4 százalékos áremelkedést tapasztaltunk. Ez azt jelenti, hogy a nemesfém legalább részben kompenzálhatja a németországi hivatalos inflációt illetve a magyar inflációt. A Németországi inflációt legutóbb 10,0 százalékon jegyezték fel, míg a magyar inflációt 21,1%-on. De a forintunk ebben az évben 10,98%-ot gyengült az euróval szemben, míg 19,32%-ot a dollárral szemben. Így a magyar inflációt is bőven legyőzte az arany árfolyama ebben az évben is.

Javaslat

103 9999 Fine Gold Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Kérem keressen hogy Önnek is nyissunk egy arany számlát és Önnek is legyen befektetési aranya!
Az arany mint termék A Partner Bank AG kizárólag a legjobb minőségű (999,9 tisztaságú) aranyrudakat vásárolja meg, és azokat egy osztrák páncélteremben tárolja.

Generációkra elegendő előgondoskodás az aranynak köszönhetően

Az arany több mint 6000 éve értéktárgy, és a világ egyik legrégebbi és legjobban bevált pénzbefektetése. A Partner Banknál a legjobb minőségű aranyhoz juthat hozzá (999,9 tisztaságú, 24 karátos színarany „Good Delivery” minőséggaranciával). Az eszközök széles körű diverzifikációja bizonyult a legjobb stratégiának az előtakarékosság területén. Ennek alapját a pénzbeli és nem-pénzbeli eszközök képezik.

FINE GOLD

  • Éljen az arany nyújtotta előtakarékossági lehetőséggel!
  • Egyösszegű befektetés Minimális befektetés már 2500,00 eurótól
  • Egyéni arany-megtakarítási terv
  • Már 50,00 euró havi befizetéstől
  • Eseti befizetés Bármikor lehetséges
  • Az arany véd az inflációval szemben is
  • bármikor hozzáférhető
  • A fizikai arany mindenkor az ügyfél tulajdonát képezi
  • Az arany áfamentes

 

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!