Magas hozamokat várnak az Accenture vállalattól és ezt te megint kihagyod?

Accenture

Egy bombasztikus céget mutatok be nektek, az Accenture-t. Az Accenture egy írországi székhelyű multinacionális szakmai szolgáltató vállalat, amely informatikai  szolgáltatásokra és tanácsadásra szakosodott.

How Much Upside is Left in Accenture (ACN)? Wall Street Analysts Think 38%

Vételi javaslat

Ashwin Shirvaikar, a Citigroup elemzője pozitív kilátásait  mondta el az Accenture részvényre vonatkozóan, fenntartva a “vételi” minősítést és 358 dolláros célárat adva a cég részvényének. Jelenleg egy részvény 316,42 dollárba kerül.  Ez egybecseng az elemzők általános konszenzusával, akik szintén vételi minősítést tartanak, és +2,62%-kal emelték a medián célárat. Az Accenture egyéves átlagos célárfolyama 318,03 dollár, ami jelentős, 20,09%-os emelkedést jelent a legutóbbi 264,82 dolláros záróárhoz képest. Továbbá más elemzők is megerősítették az Accenture vételi minősítését, 252,50 és 378,00 dollár közötti árcélokat adva. Ezek az optimista előrejelzések az Accenture 64,813 millió dolláros tervezett éves bevételét tükrözik, valamint 11,47-es becsült éves nem GAAP EPS-t. Figyelemre méltó, hogy a vállalatnál megugrott a pozícióikat bejelentő alapok és intézmények száma, összesen 3.341 szervezet tart részvényeket.

Accenture Chart

Kiváló teljesítmény

A részvény következetes teljesítményt mutatott, amit a bennfentesek részvény-vásárlásai és az elemzők árcéljainak emelése is bizonyít. A legutóbbi bennfentes aktivitás 2023. június 4-én történt, amikor több vezető részvényt vásárolt, ami még inkább kiemeli az Accenture-t övező pozitív hangulatot. Az Accenture harmadik negyedéves eredménye könnyedén felülmúlta az elemzői várakozásokat. Az Accenture (ACN 1,70%) június 22-én tette közzé legutóbbi eredményjelentését. A 2023-as pénzügyi év harmadik negyedévében  az IT-szolgáltató bevételei éves szinten 3%-kal  16,6 milliárd dollárra emelkedtek és 80 millió dollárral meghaladták az elemzői várakozásokat. A korrigált EPS 14%-kal 3,19 dollárra nőtt, és szintén 0,19 dollárral felülmúlta a konszenzusos előrejelzést. Az Accenture öt fő iparág számára nyújt informatikai szolgáltatásokat: kommunikáció, média és technológia (a harmadik negyedéves bevétel 17%-a), pénzügyi szolgáltatások (19%), egészségügyi és közszolgáltatások (20%), termékek (30%) és erőforrások (14%). Mind az öt említett piac növekedése azonban helyi pénznemben számolva jelentősen visszaesett az elmúlt évben.

David Menet - Delivery Lead Industry X.0 - Accenture Digital Industry X.O |  LinkedIn

 

Az Accenture ezt a lassulást a makroszintű ellenszélnek tulajdonította, amely sok szervezetet arra késztetett, hogy visszafogja a technológiai fejlesztésekre fordított kiadásait.

Julie Sweet: Diverse leaders are ready for A.I. | Fortune

CEO

Az egész évre vonatkozóan a vállalat  és a vezérigazgató Julie Sweet arra számít, hogy bevételei jelentett alapon mindössze 4-5%-kal, helyi pénznemben pedig 8%-9%-kal nőnek.

A vállalatról

Termék és szolgáltatások:

Is Accenture A Product Based Company? Everything You Need To Know About  Accenture - Li Creative

Az Accenture stratégiai szolgáltatásai az iparági szakértelmet analitikával ötvözik, hogy segítsék az ügyfeleket az optimális üzleti döntések meghozatalában. A vállalat a zéró-alapú gondolkodásmód köré épülő stratégiákat hoz létre azzal a szándékkal, hogy feltárja a vállalat nem működő pénzét. Majd azt produktív módon visszaforgatja a vállalatba. A tanácsadási szolgáltatások üzleti szakértőket egyesítenek az adatgyűjtési akciókkal, például kutatással, inkubációval és prototípusok készítésével, hogy segítsék az ügyfeleket az üzleti sikerben. Az Accenture olyan témákban nyújt tanácsadást, mint a technológia, az ügyfélismeret és a növekedés, az ellátási lánc és a működés, és így tovább.

Szolgáltatások:

A technológiai szolgáltatásokat az ügyfelek számára mutatják be, hogy segítsenek nekik az olyan technológiák integrálásában, mint a felhő- és infrastrukturális rendszerek és az adatelemzés. A kínált konkrét szolgáltatások közé tartoznak a platformszolgáltatások, a szoftverfejlesztési szolgáltatások és a technológiai tanácsadás. Az Accenture Operations egy SynOps nevű szolgáltatást kínál, amely egy ember-gép operációs motor. Az adatokat, az alkalmazott intelligenciát, a digitális technológiákat és az emberi tehetséget használja fel ügyfelei üzleti működésének átalakítására.

Enterprise Technology Services & Solutions | Accenture

Javaslat !

Vásároljon Accenture részvényt még ma, hiszen ez a technológiai részvények közé remekül beillene. Minimum vásárlás egy 10.000 eurós portfolióba ebből a cégből 3000 euró. 3000 euróért vagy 3174 dollárért 10 darab részvényt vehet. Ehhez 388 forintos árfolyamon számolva mindössze 1.164000 forintra van szükség. A Partner Bankon keresztül Ön vehet TBSZ számlán is Accenture részvényeket.

Ha Ön is Portfóliót építene ki, portfóliót épít és részvényeket hosszútávra vásárol, akkor a   MicrosoftMcDonaldsAdidasOTPShell, Commerzbank és Tesla részvénye mellett itt az ideje, hogy vegyen osztalékfizetésű részvényeket. Többek között a Pepsi Co is egy osztalékfizetésű részvény, de magas osztalékot fizet  az AT&T részvény és a Rio Tinto illetve a Munich Re. részvénye.

Accenture Office, Bangalore - Consulting/Business Services Interior Design  on Love That Design

 

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!