ADYEN N.V. platformja arathat egész Európában

Adyen N.V a nyerő

Tudta -e azt, hogy a  True Alliance kiskereskedelmi csoport partnerségre lépett az Adyen globális fizetési platformmal, hogy 19 márkáján keresztül javítsa a vásárlói élményt?  A partnerség révén az Adyen a True Alliance összes márkájában feldolgozza a fizetéseket, mind az üzletekben, mind online. Ennek célja a fizetések és a kockázatkezelés racionalizálása, valamint a működési hatékonyság és a terjeszkedési lehetőségek megteremtése.

A True Alliance márkakínálatában többek között a Ben Sherman, a Lacoste, a Nautica, a Speedo, a The North Face, az Under Armour, a Lee és a Wrangles szerepel. E márkák letéteményeseként a vállalatnak olyan fizetési partnerre volt szüksége, amely egységes áttekintést nyújt az üzleten belüli és az online tranzakciókról.

How Adyen is Disrupting Payment Processing | by Ivey FinTech Club | Ivey  FinTech: Perspectives | Medium

Az Adyen részvétele a partnerségben

Az Adyen Unified Commerce technológiáját választották ki a True Alliance összes műveletében történő bevezetésre. A karácsonyi időszak előtt a vállalat 23 márka weboldalát helyezte át az Adyen platformjára, nulla hatással a megrendelésekre, így a True Alliance azonnali, egységes áttekintést kapott a főszezoni tranzakciókról és valós idejű vásárlói betekintést. Az üzletekben az Adyen mind a 100 telephelyen bevezette az eladáshelyi (POS) terminálokat, integrálva az egységes kereskedelmi platformot. Ennek révén a kiskereskedelmi csoport vásárlói javított vásárlói élményt és csatornákon átívelő visszaküldési lehetőségeket élveznek.

További információ az együttműködésről

A True Alliance illetékesei szerint az Adyen bevezetése egyszerűsítette a folyamatukat mind a vállalkozáson belüli backend eljárások. Mind pedig az ügyfelek számára a különböző fizetési módok tekintetében, amelyeket a vállalat mostantól kínálni tud. Ezen túlmenően az együttműködés lehetővé tette a kiskereskedelmi csoport számára, hogy az ügyfélélményre összpontosítson, mivel a csapatok által az egyes folyamatokra fordított idő csökkent vagy megszűnt.

A True Alliance kiskereskedőként, forgalmazóként és engedélyesként csalás elleni védelemre is szükség volt. Az Adyen a beépített észlelési és megelőzési megoldását, a RevenueProtectet használta ki. Azért, hogy a True Alliance biztonsági protokollokat hajthasson végre. Ez biztosítja, hogy a tranzakciók biztonságban legyenek, védve ezzel mind az ügyfeleket, mind a vállalkozásokat.

Exclusive: Adyen expands to Middle East, opens an office in Dubai

Az Adyen legújabb fejlesztései

Az Adyen végponttól végpontig tartó fizetési képességeket, adatvezérelt betekintést és pénzügyi termékeket kínál egyetlen globális megoldás keretében a vállalkozások számára. Ügyfelei közé tartozik többek között a Meta, az Uber, a H&M, az eBay és a Microsoft. A közelmúltban a vállalat több partnerséget is kötött, többek között a Sift-tel és a PayPal-lal, lehetővé téve az előbbi számára, hogy frissítse vitakezelési megoldását. A PayPal és az Adyen integrálásával a Sift lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy elnyeljék a visszaterhelési adatokat, dinamikusan szállítsák a vitás esteket. Megerősítsék a vitás válaszok gyors kézbesítését és megtekinthessék az eredmények frissítéseit.

A vállalatról még !

Az Adyen N.V egy holland fizetési vállalat, amely elfogadó bank státuszával rendelkezik, és lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy elfogadjanak e-kereskedelmi, mobil- és értékesítési ponton történő fizetéseket. Az Euronext Amsterdam tőzsdén jegyzik.

Az Adyen online szolgáltatásokat kínál a kereskedők számára, amelyekkel a kereskedők elektronikus fizetéseket fogadhatnak el olyan fizetési módok segítségével, mint a hitelkártyák, betéti kártyák, átutalások és online banki ügyintézésen alapuló valós idejű banki átutalások. A kereskedőket különböző fizetési módokhoz kapcsolja, beleértve a nemzetközi hitelkártyákat, a helyi készpénzalapú módszereket és a mobilfizetési módszereket. A technológiai platform fizetési átjáróként és fizetési szolgáltatóként működik.

Adyen Goes Live With Tap to Pay on iPhone - Fintech Schweiz Digital Finance  News - FintechNewsCH

Vásárlási lehetőség !

Az Adyen egyre nagyobb versenyt tapasztal az olcsóbb megoldások részéről. A működési költségek gyorsan emelkednek, és ártanak az Adyen árrésének. A részvény még mindig komoly prémiumot követel. Adyen az egyik legfontosabb fintech vállalat, de kevesen tudnak róla. Az Adyen termékei megkönnyítik a globális fizetési folyamatokat, és a Stripe és a PayPal által kínált termékekkel versenyeznek. Ügyféllistáján olyan nehézsúlyú cégek szerepelnek, mint az Uber, a Microsoft és az Etsy, de egy kulcsfontosságú csökkenő mutatója megijesztette a befektetőket, miután 2023 első félévi eredményéről számolt be (a holland vállalatoknak csak évente kétszer kell beszámolniuk).

Ennek eredményeként a részvény másnap közel 40%-ot zuhant. De vajon ez csak egy hirtelen reakció, vagy van valami a zuhanás mögött?

How $24 Billion Payments Firm Adyen Will Maintain a Builder Culture After  IPO

Derítsük ki.

Az ügyfelek nem biztos, hogy hajlandóak prémiumot fizetni az Adyen termékeiért. Az Adyen jelentésében az elsődleges aggodalom a fizetési volumen növekedésének csökkenése volt. Az első félévben 2023-ban 23%-kal nőtt éves szinten. Ez jelentős lassulást jelent a 2022 második félévi 49%-os növekedéshez képest. Az ügyfelek megszerzése és a fizetési volumen növekedése az Adyen befektetési tézisének kulcsfontosságú része, és ha ez már nem a befektetők által elvárt ütemben történik, akkor van ok az aggodalomra. Ráadásul az Adyen versenyelőnye (vagy annak hiánya) nem az árképzésben rejlik, hanem a nemzetközi jelenlétében. Az Adyen alternatívái, mint a Stripe és a PayPal olcsóbbak és alacsonyabb az átvételi arányuk, mint az Adyennek. Ha az ügyfeleket nem érdeklik az Adyen előnyei az egyenes árképzéssel szemben, akkor a versenyelőnye nem létezik.

Az üzleti ügyfelek az Adyen platformot használják a fizetések csatornákon, pénznemeken és földrajzi területeken keresztüli elfogadására. Az integrált csatornák közé tartozik a mobil, a weboldal és az értékesítési pont. A platform fizetési analitikát is tartalmaz.

Interactiv4 teams up with Adyen | i4

Figyelemre méltó!

Figyelemre méltó, hogy az eBay (EBAY) 2018-ban ejtette korábbi leányvállalatát, a Paypal-t, hogy helyette az Adyenre helyezze át a digitális fizetéseket. Pénzügyi szempontból az Adyen az elmúlt öt évben lenyűgöző, évente átlagosan több mint 40%-os bevételnövekedést mutatott. Úgy tűnik, a vállalat ügyfelei elégedettek, mivel a lemorzsolódás alacsony, és a piaci részesedés folyamatosan növekszik. Az Adyen több készpénzt tart a mérlegében, mint adósságot. A rossz hír az, hogy a vállalat árrése csökken. A vezetés szerint az árrés csökkenése az alkalmazottak felvételére és a marketingbe való befektetésre vonatkozó stratégiai döntésekből ered.

Adyen Archives - B2 Payment Solutions Inc

Javaslat!

Készítsünk el Önnel egy közös számlát, minimum 10.000 euróval ! Ebbe a portfólióba 2600 euróért (kb 1.008800 ft)  vegyünk Adyen részvényt.  Egy db Adyen részvény 647,6 euró így 4 db Adyen részvénynek leszünk a tulajdonosa. Vásároljon európai részvényeket.   Ha Adyen részvényt vásárolunk, ne feledjük  a többi jó európai részvényt se portfoliónkba megvenni. Ilyen jó részvény, még az Adidas, a Nestlé, a Reckitt Benckiser, a Novozymes, Novo-Nordisk és a Prudential Plc és a UBS, L’oreal részvénye.

Adyen earnings H1 2023: Stock down 39% after record low sales growth

 

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!