Nem is gondolná miyen lehetőségeket hagy ki? Avagy top 5 lehetőség közép-hosszútávra

Nem is gondolná miyen lehetőségeket hagy ki.
Olyan értékpapírok, részvények amiben nagy osztalék és fantázia rejlik, de kevésbé spekulációs szeretnék most Önnek, Önöknek ajánlani.  Miért is, mert ki lehet azt használni, hogy nem eurósak viszont eurós értékpapír számlára vehetjük meg őket. Mi is kell most hozzá?? Összesen 2500 euró vagy ennek megfelelő forint, azaz 352*2500=880.000 és maximum. cirka 31000 forint költségre. De miért is írom ÖNÖKNEK? MERT TUDOM sokan még mindig a 0,025% betéti kamatokban tartják a pénzüket, pedig van ennél értékállóbb is. Ezen cégeket sorolnám fel ITT ! Ha jelentkezne ez alapján egy konzultációra itt megteheti !
Részvények osztalék adózása – Mire figyelj oda adózásnál - iO Charts blog

Ne feledje!

A részvények, részvénytartás kockázatát csökkenteni lehet a hosszútávú tartással. Ez az alapja a “vedd meg és tartsd technikának”, ezt igazolja az alábbi grafikon. A buy and hold stratégiák alapja az alábbi kimutatás, mely szerint ha az elmúlt 100 évben bármikor az S&P500 index részvényeiből (500 legnagyobb tőzsdei társaság az Egyesült Államokban) álló portfoliót alakítunk ki, akkor bármikor fektettünk be, az eredményeinkkel felülmúltuk volna a bankbetétek hozamát, ha minimum 15 évig tartjuk a portfoliót. Az alábbi képen ennek a vizsgálatnak az eredményét láthatjuk, azaz a tartási időtáv növekedésével növekszik a valószínűsége annak, hogy jobb eredményt érünk el, mint a kockázat mentes befektetésekkel.

Az első a Coloplast részvénye:

Magyarországi weblap - Coloplast
A Coloplast egy részvényre jutó eredménye növekszik.
Ahogy az egyik mentorom mondta egyszer, a részvényárfolyam követi az egy részvényre jutó nyereséget (EPS). Nem meglepő tehát, hogy szeretek olyan vállalatokba fektetni, amelyeknél az EPS növekszik. Az elmúlt három évben a Coloplast részvényarányos eredménye évente 4,4%-kal nőtt. Bár ez a fajta növekedési ráta nem elképesztő, de azt mutatja, hogy az üzletág növekszik.
A Coloplast A/S egészségügyi termékeket és szolgáltatásokat fejleszt és kínál. A szájsebészet, inkontinencia, maszektómia,
sebkezelés és bőrgyógyászat területén is kínál termékeket. A Coloplast kutatási projektjei szakápolók szoros együttműködésével és felhasználói csoportokkal kerülnek lebonyolításra. Termékei az egész világon értékesítésre kerülnek ápolók, kereskedők és végfelhasználók számára egyaránt. Világszerte több, mint 11.000 alkalmazottat foglalkoztat, beleértve két magyarországi gyárat is üzemeltet, itt a dolgozóinak létszáma már meghaladja a 2.700 főt.

A második a Lindt&Sprüngli részvénye:

A Chocoladefabriken Lindt&Sprüngli nem fedezeti alapok tulajdonában van. Az ESOP jelenleg a vállalat legnagyobb részvényese, hiszen a Chocoladefabriken Lindt&SprüngliAG forgalomban lévő részvényeinek 12%-át tudhatja magáénak. A BlackRock Inc. a második legnagyobb részvényes a törzsrészvények 3,9%-ával, a The Vanguard e Inc. pedig a vállalat részvényeinek mintegy 2,9%-ával rendelkezik. Tulajdonosi adatok tanulmányozása során megállapították, hogy a legnagyobb részvényesek közül 25-en együttesen a részvénykönyv kevesebb mint 50%-át birtokolják, ami azt jelenti, hogy egyetlen személy sem rendelkezik többségi részesedéssel.

A Lindt&Spruengli részvényárfolyama ezen a héten 4,91%-ot menetelt. A negatív forgalomnövekedés ellenére a Lindt&Sprungli a világjárvány idején meglehetősen jól kezelte mérlegét. Ahogy a fizikai üzletek újra megnyíltak, úgy véli négy amerikai elemzőből négy és a Commerzbank bankárai is, hogy az eladások növekedése folyamatosan erősödik.

A harmadik részvény a Novozymes részvénye

Better tasting protein beverages: Novozymes unveils enzyme to overcome formulation challenges

 

A Novozymes részvényei 5,7%-kal emelkedtek az elmúlt három hónapban. A Novozymes-nek elég magas a ROE-je. A vállalat ROE-je még a 13%-os iparági átlaggal összehasonlítva is elég lenyűgöző. A társaság az egész éves pénzügyi iránymutatást a korábbi 2-6%-ról leszűkítette és nagyjából 25%-os marzsot vár. A második negyedévben 9%-os organikus értékesítési növekedéssel és az első hat hónapban 6%-os organikus értékesítés-növekedéssel a Novozymes újabb fontos lépést tesz hosszú távú növekedési stratégiájának teljesítése érdekében. A Novozymes részvényárfolyama a héten 3,16%-ot emelkedett. A GEA Group AG német élelmiszer- és italgyártó vállalat bejelentette, hogy megrendelést kapott a dániai székhelyű Novozymes biotechnológiai cégtől egy új funkcionális fehérjeüzemre az Egyesült Államokban. A Novozymes a világ legnagyobb enzim- és mikrobiális technológiákat szállító vállalata. Az új üzem a betakarítástól a fehérjék elválasztásáig terjedő gyártási lépéseket foglalja magában.

Nagyedik részvény amit ajánlok a Tencent részvénye

Kína egyik legnagyobb technológiai cége, a Tencent új stúdiót alapított, amelynek célja a következő StarCraft játék elkészítése, így természetesen a két korábbi Blizzard fejlesztőt is bevontak, hogy ez megvalósuljon. David Kim vezető tervező egyike a Blizzard két veteránjának, akik a Tencent új LA-alapú Uncapped Games-jének élén fog állni. A Tencent birtokában lévő játék akár milliós példányszámmal is elkelhet a játékpiacon. A Tencent Music nevű zenei streaming szolgáltatása a kínai online zenepiac körülbelül kétharmadát birtokolja. Azért is érdekes lehet a befektetők számára ez a részvény, mert a cég felhőalapú számítástechnikai szolgáltatásokat is nyújtott a kormánynak a kínai „intelligens városok” fejlesztésének ösztönzése részeként.

Ötödik javaslat : A SoftBank részvénye

A SoftBank az egyik legnagyobb holdingvállalat a mesterséges intelligencia és az adatok területén. Hálózati hatása tagadhatatlan, tekintettel az adatok, a számítástechnika és a kommunikáció területén végzett befektetések hosszú távú hírnevére és tudására.
A jelenlegi részvény a befektetőknek növekedést és értéket egyaránt kínál. A SoftBank vezetői 1,2 milliárd dolláros potenciális kollektív nyereséget tudnak az elmúlt hónap miatt elkönyvelni. A SoftBank Cayman 2 nevű befektetési alapja 38 millió részvényt adott el január 7-én, átlagosan 53,46 dolláros áron derült ki az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdei Bizottságának beadványából. A SoftBank a beadvány szerint még mindig körülbelül 184,2 millió részvényt birtokol, jelenlegi áron körülbelül 10 milliárd dollár értékben. A SoftBank részvényei hosszútávra ajánlottak, hiszen a cég újra és újra támogatja a startup cégeket és folyamatosan fejleszti alapjait.

Ahogy láthatjuk számos olyan lehetőséget mutattunk meg, amelyekben bőven van potenciál és az aktuális fejlemények is azt sugallják, hogy jó lehetőséget találtunk. De melyiket érdemes választani? Hogyan?

A választ akkor kapja meg, hogyha helyesen válaszol a következő kérdésre.

Ön készen áll arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

TOp 5 iparág: melyiket válasszam?

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

 

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.