TOP 3 kiugró vállalati részvény: Fektess be!

top 3 stock options

Már beléptünk a szeptemberi hónapba, azaz lassan következika Q4, azaz az utolsó negyedév. Kicsit olyan ez, mint a Forma 1 időmérő edzésének utolsó szakasza. Most kell igazán odatenni magunkat és akkor kimondottan előnyös pozícióból vághatunk neki a jövő évnek, amelyet akár egy futamnak is felfoghatunk. A mai ajánlunk a TOP 3+1 kiugró vállalati részvény. Tarts velünk és válassz közülük!

Kiugró vállalati részvény 1: General Mils

Kiugró vállalati részvény: General Mills
Kiugró vállalati részvény: General Mills

A General Mills 1928 júniusában jött létre, amikor a Washburn-Crosby elnöke, James Ford Bell egyesítette a Washburn-Crosbyt három másik malommal, ekkor még “Minneapolis Milling Company” néven. 1928-ban vették fel a General Mills nevet, amikor James Ford Bell üzletember 28 malmot és a Washburn-Crosby-t egyesítette.

1929 -től a General Mills termékei dobozos kuponokat, más néven Betty Crocker kuponokat tartalmaztak, változó pontértékekkel, amelyeket a széles körben elterjedt Betty Crocker katalógusban szereplő háztartási termékek kedvezményeiért válthattak be.

1946 -ban Mills tábornok Otto C. Winzen főmérnökkel megalapította a Repüléskutatási Osztályát. A General Mills első vállalkozása a játékiparba 1965-ben került. A cég megvásárolta a Rainbow Crafts-t , amely a Play-Doh gyártója volt.

2004 óta a General Mills több olyan terméket gyárt, amelyek az egészségtudatos fogyasztók egyre növekvő sorait célozzák meg. A cég úgy döntött, hogy váltani a teljes reggeli gabonapehely sort teljes kiőrlésűre. A General Mills az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb vállalatainak 2012-es Fortune 500-as listáján a 181. helyen szerepelt, 161. helyen 2015-ben, és az Egyesült Államok harmadik legnagyobb élelmiszer-fogyasztó cége volt.

General Mills Chart

2018 februárjában a társaság belépett az állateledel -iparba, és 8 milliárd dollárt fizetett a Blue Buffalo Pet Products, Inc. megvásárlásáért. 2018 -ban a vállalat bevétel szerint a 182. helyen állt a legnagyobb amerikai vállalatok Fortune 500-as listáján.

2020 februárjában a General Mills -t a CDP elismerte a vállalatok fenntarthatóságának globális vezetőjeként, és helyet kapott a CDP „A listáján” mind az éghajlatváltozás, mind a vízbiztonság terén.

Jelenlegi adatok:

  • Alkalmazottak száma több, mint 40 ezer
  • Székhely: Golden Valley
  • Tőzsde: NYSE
  • Főbb iparágak: élelmiszer, videójáték
  • 2020-as bevétel: 17,63 Md USD

Kiugró vállalati részvény 2: Alibaba

Kiugró vállalati részvény: Alibaba
Kiugró vállalati részvény: Alibaba

Az Alibaba Group Holding Limited (röviden Alibaba) egy kínai multinacionális technológiai vállalat, amely e-kereskedelemre, kiskereskedelemre, internetre és technológiára fektette a hangsúlyt.

1999. április 4-én, Hangzhou-ban (Zhejiang) alapították a vállalatot, amely webportálokon keresztül nyújt szolgáltatásokat a fogyasztóknak, üzletet a fogyasztóknak, és vállalatok közötti értékesítési szolgáltatásokat. Ezen felül elektronikus szolgáltatásokat nyújt a fizetési szolgáltatásokban és a keresésben. motorok a vásárláshoz és a felhő szolgáltatásokhoz.

Az Alibaba részvény a történelem legnagyobb IPO-ja, konkrétan az Alibaba IPO árfolyamát a New York-i tőzsdén az első teljes kereskedési napján 92,70 dolláron jegyezték, négy évvel később, 2018. november 27-én pedig részvényárfolyama 156,46-os árfolyamon jegyezték. Piaci csúcsa akkor volt, amikor 2020. május 25-én 535 milliárd dollárt jegyeztek.

A vállalat hitvallása, hogy folyamatosan diverzifikálja a tevékenységét az ügyfélhűség kialakítása érdekében. A vállalat a világ legnagyobb B2B (Alibaba.com), C2C (Taobao) és B2C (Tmall) piacterének ad otthont, online értékesítése és nyeresége pedig egy év alatt felülmúlta az összes amerikai kiskereskedőt már a 2010-es évek közepén.

 

Kiugró vállalati részvény 3: Sanofi

Kiugró vállalati részvény: Sanofi
Kiugró vállalati részvény: Sanofi

Sanofi részvény a Párizsi Értéktőzsde egyik legfontosabb részvevője. Az egészségügyi ágazat ugyanis nem túl érzékeny a gazdasági ciklus bizonytalanságaira (kivétel talán a jelenlegi időszak), ezért gyakran menekülőeszközként is használják.

A gyógyszeripar globális óriásává válása érdekében az 1973-ban alapított Sanofi a berlini fal leomlása után óriási növekedésnek indult, amelynek eredményeként 2020. április 8-án ez volt a Párizsi Értéktőzsde harmadik legnagyobb vállalata az LVMH és a L’Oréal után.

Jelenleg 3 jelentős részre oszthatjuk a Sanofi üzleti tevékenységét:

  • általános orvoslás
  • speciális orvoslás
  • oltásosok

A Sanofi csoport 2020. január 31-i adatok alapján a részvényesi szerkezetében két ismerős nevet találhatunk: a L’Oréal a tőke 9,43%-ot és a Blackrock az 5,9%-ot tulajdonol.

Sanofi S.A. Chart

A részvényről pedig mindent elárul, hogy több, mint 10 éven keresztül jobban teljesített, mint a francia referenciaindex a CAC 40.

Ahogy láthatjuk számos olyan lehetőséget mutattunk meg, amelyekben bőven van potenciál és az aktuális fejlemények is azt sugallják, hogy jó lehetőséget találtunk. De melyiket érdemes választani? Hogyan?

A választ akkor kapja meg, hogyha helyesen válaszol a következő kérdésre.

Ön készen áll arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

TOp 5 iparág: melyiket válasszam?

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.