A Prudential plc. részvényeit a First Republic Investment Management Inc. folyamatosan vásárolta.

Prudential magas potenciált adhat

Részvényesek a Prudentiel Plc-ben ami növekedést igérhet

A legutóbbi tőzsdei bejelentés az volt, hogy amelyet a First Republic Investment Management Inc. az Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnek tett (SEC), kimutatta, hogy a harmadik negyedév során a befektetési alapkezelő 33,5%-kal növelte a Prudential plc. részvénycsomagját.

A pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalat részvényei most már az alap tulajdonában vannak, amely a negyedév során további 16 682 darab részvényt vásárolt,. Így növelve állománya méretét. Az Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnhez benyújtott legfrissebb jelentés szerint a First Republic Investment Management Inc. a Prudential pénzügyi szolgátató részvényeinek értéke 1.323.000 dollár volt.

Prudential CEO Looks to Expand Abroad, in Asset Management - Bloomberg

További befektetők

Emellett a vállalat egyéb intézményi befektetői által tartott pozíciók is változásokon mentek keresztül. Azzal, hogy a második negyedév során mintegy 34.000 dollárt fektetett be a Prudential részvényeinek megvásárlásába, a Ronald Blue Trust Inc. új pozíciót hozott létre a vállalatban. A Zions Bancorporation, National Association a második negyedév során 12,5%-kal növelte a Prudential részvények birtoklását.  Az érintett időszakban 494 további részvény megvásárlásának eredményeként a Zions Bancorporation N.A. jelenleg 4 457 darab részvényt birtokol. Ezeknek a részvényeknek a jelenlegi piaci értéke 112.000 dollár, és a Zions  Bancorporation N.A. a tulajdonosuk.

Former head office of Prudential Assurance | This load is mo… | Flickr

A Prudentialról

A Prudential plc. egy brit multinacionális biztosítótársaság, amelynek székhelye Londonban, Angliában található. 1848 májusában Londonban alapították, hogy kölcsönöket nyújtson válalkozóknak, kis és nagy cégeknek és dolgozó magánszemélyeknek. A Prudential kettős elsődleges jegyzéssel rendelkezik a Londoni Értéktőzsdén és a Hongkongi Értéktőzsdén, és az FTSE 100 index tagja. Másodlagos jegyzéssel rendelkezik a New York-i és a Szingapúri Értéktőzsdén is.

A Prudential volt az első szponzora a RideLondonnak, az évente megrendezett kétnapos kerékpáros fesztiválnak, amelyet először 2013-ban tartottak meg. A 2017-es Prudential RideLondon-Surrey 100 új adománygyűjtési rekordot állított fel az eseményen, 12,75 millió fontot gyűjtöttek jótékonysági célokra, így az esemény első öt éve alatt összesen több mint 53 millió fontot gyűjtöttek. A Barclay’s november 22-én közzétett kutatási jelentésében bejelentette, hogy 19,23 dollárról 19,34  dolllárra  emelte a Prudential árcélját.

A Deutsche Bank Aktiengesellschaft egy január 10-én, kedden közzétett kutatási jegyzetben megemelte a Prudentialra korábban megállapított árcélkitűzését, a korábbi szintről 17,08 dollárról 17,69 dollárra emelve azt. A részvényt öt vételi ajánlás, köztük egy erős vételi ajánlás, két eladási ajánlás és három vételi ajánlás jellemzi a befektetési elemzők részéről. A Bloomberg.com weboldal szerint a Prudential  jelenlegi átlagos minősítése pedig “mérsékelt vételi “ehetőséget jelent.

Egy január 16-án közzétett kutatási jegyzetben a Goldman Sachs Group a Prudentialra vonatkozó ajánlását “vásárlásról” “meggyőződés-vásárlásra” változtatta, ami a befektetés iránti nagyobb lelkesedést jelzi.

prudential

2022. november 1-én megjelent negyedéves eredmények:

  • A Prudential Financial, Inc. 284 millió dolláros, azaz törzsrészvényenként 0,78 dolláros nettó veszteség, szemben az egy évvel korábbi negyedév 1,530 milliárd dolláros, azaz részvényenként 3,90 dolláros nettó nyereségével.
  • Adózás utáni korrigált működési eredmény 803 millió dollár, azaz 2,13 dollár törzsrészvényenként, szemben az előző negyedév 1,487 milliárd dollárjával, azaz 3,78 dollárral részvényenként.
  • Egy törzsrészvényre jutó könyv szerinti érték 44,15 dollár az előző negyedévben elért 160,29 dollárral szemben; egy törzsrészvényre jutó korrigált könyv szerinti érték 102,26 dollár az előző negyedévben elért 106,85 dollárral szemben.
  • Az anyavállalat magas likviditású eszközei(1) 5,1 milliárd dollár, szemben az előző negyedévi 3,8 milliárd dollárral.
  • A kezelt vagyon(2) 1,350 billió dollár, szemben az előző negyedévi 1,727 billió dollárral.
  • A negyedévben 829 millió dollárnyi tőke került vissza a részvényesekhez, beleértve 375 millió dollárnyi részvény-visszavásárlást és 454 millió dollárnyi osztalékot, szemben az előző negyedévi 1,326 milliárd dollárral.
  • kifizetett osztalék törzsrészvényenként 1,20 dollár volt, ami a korrigált könyv szerinti érték 5%-os hozamát jelenti.

A Prudential Plc részvényárfolyama ezen a héten 3,95%-os minusszal 14,6 eurón zárt.

Prudential Chart

Javaslat!

Diverzifikálva persze vagyis porlasztva a pénzt 10000 eurót vagyis több, mint 3 millió 850 000 forintját ossza szét négyfele  és vegyen Prudential plc. részvényt. Fektessen Nagy- Brittania egyik legnagyobb pénzügyi és biztosító szolgáltatójának részvényébe. Hiszen több olyan neves elemző és vállalat is ajánlja, mint a Barclay’s vagy a Deutsche Bank.

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!