Visa részvény: Legyél nyereséges a pénzáramlás által!

Visa részvény

Ezóttal egy olyan részvény fogok bemutatni, amelyről szinte mindenkinek van véleménye. A Visa évek, sőt évtizedek óta a pénzáramlás egyik úttörője. Kevesen vannak közöttünk, akiknek ne lenne, vagy ne lett volna VISA bankkártyája. Azonban a cég még ennél is érdekesebb, hát még a benne rejlő befektetési potenciál. Ismerd meg a Visa részvény minden fontos tulajdonságát!

Visa részvény: Beszéljünk egy kicsit a vállalatról!

A Visa Inc. egy amerikai multinacionális pénzügyi szolgáltató vállalat, amelynek székhelye a kaliforniai San Francisco- ban található . Világszerte megkönnyíti az elektronikus pénzátutalásokat , leggyakrabban Visa márkájú hitelkártyákon , betéti kártyákon és előre fizetett kártyákon keresztül . A Visa a világ egyik legértékesebb vállalata.

A Visa nem bocsát ki bankkártyákat, nem nyújt hitelt, és nem állapít meg tarifákat és díjakat a fogyasztók számára. Inkább Visa márkájú fizetési termékeket biztosít a pénzintézeteknek, amelyeket aztán arra használnak, hogy hitel-, betét-, előre fizetett és készpénzes hozzáférési programokat kínáljanak ügyfeleiknek. 2015-ben a Nilson Report című kiadvány, amely a hitelkártya-ipart nyomon követi, megállapította, hogy a Visa globális hálózata ( VisaNet néven ismert ) 2014-ben 100 milliárd tranzakciót dolgozott fel, összesen 6,8 billió USD értékben

Ezenfelül is számos éredekesség elmondható a cégről,,

Visa érdekességek
Visa érdekességek

Visa részvény: Érdekességek

1996-ban az amerikai kereskedők egy csoportja, köztük a Walmart , trösztellenes pert indított a Visa és a MasterCard ellen a Honor All Cards politikájuk miatt, amely arra kényszerítette a Visa és MasterCard márkájú hitelkártyákat elfogadó kereskedőket, hogy a megfelelő betéti kártyáikat (például a „Visa Check Card”) is elfogadják. Több mint 4 millió osztálytagot képviseltek a felperesek. A perhez kapcsolódó weboldal szerint a Visa és a MasterCard 2003-ban összesen 3,05 milliárd dollár értékben rendezte a felperesek követeléseit.

Hivatalos adatok szerint 2005-ben a vállalat nettó bevétele 360 milliárd USD volt, Ez a szám 2022-re meghaladta a 14,5 ezer milliárd USD-t, azaz csaknem megötvenszerezte a nettó árbevételét. Ezzel egyidőben az alkalmazottak száma is 26.500 főre kúszott fel.

Hợp tác với chúng tôi | Thông tin cho đối tác | Thông tin cho tổ chức phát  hành | VisaA Visa 2014 szeptemberében együttműködött az Apple-lel , hogy egy új mobiltárca-funkciót építsenek be az Apple új iPhone- modelljeibe, így a felhasználók könnyebben használhatják Visa és egyéb hitel-/bankkártyáikat.

A Visa 1986 óta az olimpiai játékok , 2002 óta pedig a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság szponzora világszerte. A Visa az egyetlen kártya, amelyet minden olimpiai és paralimpiai helyszínen elfogadnak. Jelenlegi szerződése a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal és a Nemzetközi Paralimpiai Bizottsággal, mint kizárólagos szolgáltatási szponzorral 2032-ig érvényes.

Az érdekességek után térjünk át a VISA részvény konkrét teljesítményére, vagyis, hogy miért van helye egy jó összeállított portfólióban.

VISA részvény: A teljesítmény magáért beszél

Nézzük is meg, hogyan teljesített az elmúlt héten a Visa részvény:

Visa részvény 1 hét
Visa részvény 1 hét

A jelenlegi piaci helyzetben nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 2,5%-ot meghaladó nyereséggel a legtöbbünk elégedett lehet. Ráadásul a szektor más részvényeihez képest pozitívabb képet mutat a részvény árfolyamának alakulása. A 2,5%-os teljesítményt ráadásul úgy ztsebelte be a Visa, hogy a napokban még esett is a részvény árfolyama. Ez azt mutatja, hogy a jelenlegi helyzetben akár rövid távon is jó opció számunkra a Visa részvény.

Nézzük meg, hogy azok számára is érdemes-e, ezt a részvényt választani, akik hoszzabb távban gondolkoznak.

A Visa résvény éves teljesítménye

Visa részvény 1 év
Visa részvény 1 év

Szerencsére (ez csak egy szófordulat) a grafikonból tisztán kivehető, hogy a Visa-nak nincs milrt szégenykeznie az elmúlt 1 éves tőzsdei szereolése miatt. A tőzsde igzán csak a 2, negyedlvben pezsdült fel, így a majdnem elért 10% szép teljesítmény, euró alapú befektetés esetén pláne. Végezetül názzük meg, hogy 2017 óta hova jutott a VISA részvény:

Visa részvény 2017 május 24 óta
Visa részvény 2017 május 24 óta

Az elmúlt 6 év teljesítményét láthatjuk a képen. Több, mint 150%. A megfelelően kiegyensúlyozott portfólió ilyen részvényekre vár. A kockázatporlasztás fontos, de egy akkora vállalat, mint a Visa nem gyakran szokott egyik napról a másikra csődközeli vagy hasonló szintre jutni.

A kérdés az, hogy számodra meggyőzőek voltak a fent bemutatottak? Vagy esetleg érdekelne még egy két részlet, esetleg másik részvénnyel szeretnéd megversenyeztetni?

Nincs más hátra akkor, minthogy felkeress engem, és személyesen megtárgyaljuk a részleteket!

 

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!