2 évre 5,6% dollárban a Ralph Laurentől

Dollár -ralph lauren
Ralph Lauren egy amerikai divattervező és üzleti ügyvezető igazgató a ma is ismert a Ralph Lauren Corporation-nél.

Lauren 2015 szeptemberében lemondott a cég vezérigazgatói posztjáról, de továbbra is ügyvezető elnöke és kreatív vezérigazgatója. 2019-től a Forbes becslése szerint vagyona 6,3 milliárd dollár, ami Ralph Lauren-t Amerika 102. leggazdagabb emberévé teszi. 1962-től 1964-ig Lauren az Egyesült Államok hadseregében szolgált, majd rövid ideig a Brooks Brothersnél dolgozott, mint értékesítési asszisztens, mielőtt nyakkendő eladó lett. 1967-ben alapította meg vállalatát korábbi kapcsolatai révén, ekkor 28 éves volt. 1986-ban nyitotta meg első nagyobb üzletét a Rhinelander kastélyban, a Madison Avenue-n és a New York City 72. utcájában. Majd 1992-ben bevezette nagy márkáját a Polo Sport sorozatot. 1997. június 12-én a társaság nyilvános részvénytársasággá vált a New York-i Értéktőzsdén.

How Ralph Lauren Went From Dirt Poor to a Multi-Billionaire

1999 márciusában nyílt meg Chicagóban, egy újonnan épített épületben a legnagyobb Ralph Lauren üzlet és étterem, mivel vendéglátásba is belekezdett.

Ezt 2015-ben további két további étterem megnyitása követte. A társaság 2000-ben elindította hivatalos weboldalát és online üzletét az RL Media polo.com címen 2015. szeptember 29-én a cég bejelentette, hogy Stefan Larsson helyettesíti a társaság alapítóját, Ralph Lauren megmarad kreatív és ügyvezető igazgatónak. A vállalat 2018. szeptember 8-án ünnepelte márkájának 50. évfordulóját egy nagyszabású divatbemutatón a Central Parkban. A bemutatón többek közt Hillary Clinton, Robert DeNiro, Oprah Winfrey és Kanye West is fellépett.

Ugyanekkor ebben az évben bővítésre és felújításra kötvényeket bocsátott ki 2025 szeptemberi lejárattal, ami ügyfeleik és a befektetők számára évi 3,75%-os fix kamatot fizet dollárban a Ralph Lauren vállalata.

 

Mi a kötvények előnye és mi a hozama!

Andrássy út - Polo Ralph Lauren első budapesti üzlete!

kötvényt általában kevésbé kockázatos eszköznek tekinthetjük, mint a részvényt, hiszen a kibocsátó csődjét leszámítva lejáratkor visszakapjuk a befektetett tőkénket (a kötvény névértékét) és megkapjuk a kötvényben meghatározott kamatokat is. Emiatt a kötvény előnye a tervezhetőség és a megbízhatóság.

Miért jó most a Ralph Lauren?

Elsődleges szempont a biztonság és a kamat. A napokban lettek ezek a befektetők arra figyelmesek, hogy a Ralph Lauren vállalat kötvénye ismét jó vételnek tűnik, hiszen a vállalati kötvény árfolyama ismét kibocsátás körüli árfolyam körüli árfolyamra érkezett meg. A Ralph Lauren kötvénye ezen a héten 96,38%  pontos árfolyamon tartózkodott. Ami azt jelenti, hogy aki 2 évre szeretne, fix kamatot biztonsággal azoknak igen megfelelő lehet az időpont a vásárlásra. Ráadásul extra hozammal nem 3,75% hanem 5,6% érhető el dollárban ezzel a kötvénnyel.

De miért is dollárban fektessen be?

Egyértelműen egy negatív spirálba került a forint, ugyanis már több éve  gyengélkedik , ezen a héten viszont ismét  rosszul teljesített, ez a tendencia pedig folytatódni fog több elemző szerint. Először  2023 június elején tapasztaltuk ismét, hogy a forint gyengülés felé vette az irányt, akkor a hónap kezdetéhez képest 0,4 százalékot romlott a magyar fizetőeszköz értéke. Vélhetően most a 400 forint / euró az iráy és ugyanez dollárba 375-380 forint.A forint gyengélkedése felgyorsult az euróval  és a dollárral szemben, amit aláástak a magyar államháztartás kilátásai, valamint az egynapos kamatláb közelmúltbeli csökkentése – jegyzi meg friss elemzésében a Bloomberg.

Ismét áttörte a dollár a paritást az euróval szemben, ezúttal látványosan -  Portfolio.hu

Javaslat!

Vegyen Ön is minimum 4000 dollárnak megfelelő összegért Ralph Lauren vállalati kötvényt 3,75%-ost  vagyis középárfolyamon 351-353 Ft/USD csak 1.404.000 vagy 1410.000 forint kell hozzá és élvezze az 3,75 %-os hozamot. Ezzel a vásárlással akár egy olyan részvényét amin, 5-10% vagy annál nagyobb hozamra tett szert ideje realizálni, hogy az eddig megszerzett nyereség realizálódva meg is maradjon. Vásároljon dolláros kötvényekből. Kiváló vásárlásnak tűnik a NIKE , a Microsoft, a Berkshire HathawayTesla részvénye és a a Good-Year 5%-os kamatot fizető kötvénye mellé a Harley Davidson kamatfizetésű kötvénye is. Illetve ha minimum 5-10 millió forinttal rendelkezik és bízik az euróban és nem szeretné forintban tartani a pénzét javaslom vegyen fix kamatozású eurós, dolláros államkötvényeket és vállalati kötvényeket.

 

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretnél befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!