Miért fektessen az atlantai Southern Companyba avagy kik a gáz és az energiaipar nagyurai

The Southern Company

Azt gondolom minden egyes ember tudja, hogy az energia, a gáz, a villamosművek egy rettentő fontos lett a mostani gazdaságok és emberiség számára. Az iparosodás és a gyárak, közmüvek sem és a lakosság sem lenne meg a gázművek és a vilanyszolgáltató nélkül. Az igazi ipari forradalom a gázzal, a villannyal kezdődött és még ennek korát éljük. Illetve néha ennek hiányát és áremelkedését látjuk a különböző feldogozóiparban, élelmiszeriparban és szolgáltatásban.

A Southern Company egy amerikai gáz- és áramszolgáltató holdingvállalat, amelynek székhelye az Egyesült Államok déli részén található. Központja a Georgia állambeli Atlantában található. A vezetői irodák pedig az Alabama állambeli Birminghamben. A vállalat a második legnagyobb közműszolgáltató az Egyesült Államokban az ügyfélkör tekintetében, 2021-től.

Southern Company Stock: Transitioning Towards The Future (NYSE:SO) | Seeking Alpha

Energiatermelés

A Southern Company számos projektben együttműködik az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumával, beleértve az infrastruktúra átvitelét és elosztását, az intelligens hálózati kezdeményezéseket. De ide sorolhatók a környezetvédelmi kutatási programok és a nukleáris energiatermelés.  Az egyik legjelentősebb közös erőfeszítés, a DOE Nemzeti Szén-dioxid-leválasztó Központja a Southern Company irányítása alatt áll. A  szénalapú energiatermelésből származó üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére irányuló nemzeti erőfeszítéseket képviseli. Ezen a helyszínen a Southern Company a kormányzat, az ipar és az egyetemek tudósaival és technológiafejlesztőivel dolgozik együtt,.Azokkal akik a szén-dioxid-leválasztási technológiák következő generációját hozzák létre.

West Homewood | Eat & Drink

Újítások

Egy új technologia miatt a a Southern Company partnerségre lépett a kínai Shenhua csoporttal, hogy együttműködjenek a tiszta széntechnológiák további kutatásában, fejlesztésében és bevezetésében az Egyesült Államokban, Kínában és világszerte. Ez partnerséget jelenthet a Shenhua-val, amely jelenleg több mint 400.000 megawatt széntüzelésű kapacitás bővítését tervezi 2035-ig. A TRIG-gel felszerelt erőművek széles körű bevezetéséhez vezethet Ázsia-szerte. A TRIG technológiában rejlik a lehetőség, hogy nemcsak Kínának nyújthat segítséget a növekvő szén-dioxid-kérdésben, hanem lehetővé teszi az ország számára, hogy saját, alacsony minőségű szénjét is megcsapolja.

NYSE:SO

Osztalékfizetés

A Southern Company nemrég  bejelentette, hogy éves szinten részvényenként 8 centtel, részvényenként 2,80 dollárra emeli osztalékát. Ez a 75. egymást követő év, amikor a Southern Company az előző negyedévvel megegyező vagy annál magasabb osztalékot fizet törzsrészvényei után. Emellett ez a 22. egymást követő év, amikor a Southern Company emelte az osztalékát.

 

Miért is érdemes ebbe a cégbe fektetni?

A Southern Company (NYSE: SO) vezető energiaszolgáltató, amely vállalatcsaládján keresztül 9 millió lakossági és kereskedelmi ügyfelet szolgál ki Délkeleten és azon túl. A cég küldetése  a tiszta, biztonságos, megbízható és megfizethető energia biztosítása kiváló szolgáltatással. A vállalatnak három államban vannak elektromos áramszolgáltató vállalatai, négy államban földgázelosztó vállalatai. Ezenkivül egy versenyképes termelő vállalat, egy vezető elosztott energiaelosztó vállalat országos képességekkel, üvegszálas optikai hálózattal és távközlési szolgáltatásokkal rendelkezik. Az innováció, az ellenálló képesség és a fenntarthatóság iránti iparági vezető elkötelezett azon lépések felé hogy kielégítsék ügyfelei és közösségei igényeit, miközben szeretnék elérni azt a célt, hogy 2050-re nettó nulla üvegházhatású gázkibocsátást érjenek el.

Southern Company Chart

Javaslat!

Vásároljon Southern Company részvényt a Partner Bankon keresztül. Minimum beszállási lehetőség 3000 dollár azaz (346 ft/usd *3000 usd) 1038000 forint + vételi költség. Egy részvény 71,26 dollár, tehát 3000 dollárért kb 42darabot tudunk megvenni június 11-án a cikk irásakor.  Ha rendelkezik Ön egymillió forinttal minimum, akkor ez a részvény is közép illetve hosszútávon egy nagyon jó megoldás lehet Önnek. Mindezt eurós vagy dolláros számlán Ön megvásárolhatja a Partner Bankon keresztül. A részvény portfólióba javaslat a Microsoft, Nvidia, Amazon, Coca-Cola, Tesla, General Mills és a Netflix mellett a Fortis részvény és a Xerox illetve az Eurós Magyar Államkötvény amely ráadásul évi 5%-nál több hozamot fizet stabilan.

Southern Company Gas Jobs

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!