A Samsung okosabb mindennapi életre vonatkozó elképzelései vezető technológiákkal és szolgáltatásokkal

Samsung Electronics

A Samsung Electronics kilencedik alkalommal mutatjta be az iparágban vezető technikai képességeit, amelyek újradefiniálják a “felhasználói kényelem” fogalmát a Samsung Developer Conference 2023 (SDC23) rendezvényen San Franciscóban.  Október 5-én a Moscone Centerben az SDC23 összehozta a Samsung néhány vezetőjét és fejlesztőjét. Azért, hogy bemutassa a biztonságosabb, egészségesebb, fenntarthatóbb és szórakoztatóbb élményt nyújtó innovatív platformokat és szolgáltatásokat.

Itt tárgyalás folyt a főbb fejlesztéskről

A Samsung eszköz- és alkalmazáscsomagjának főbb fejlesztéseiről – beleértve a SmartThings ökoszisztémát, a Bixby virtuális asszisztenst, a Samsung Knox biztonsági platformot és még sok mást . Han ( a cég vezető elemzője) kifejtette, hogy az együttműködés hogyan segítette a vállalat számos termékének életre hívását.  “A lehetőségek, amelyeket közösen megvalósíthatunk, végtelenek, mert fejlesztőként osztozunk az innováció és az együttműködésben”. Teljesen új otthoni élmények építése a cél a most megerősített partnerségek révén mondta ezt Jaeyeon Jung, a Samsung Electronics ügyvezető alelnöke.  A SmartThings, Device Platform Center vezetője  a Samsung folyamatos elkötelezettségéről beszélt. Illetve elmondta, hogy fontos az eszközök közötti átjárhatóság növelése és a SmartThings otthoni ökoszisztéma bővítése mellett. A vállalat olyan nyílt otthoni szabványok támogatására összpontosít a jövőben , mint a Matter és a Home Connectivity Alliance.

SAMSUNG DEVELOPERS on X: "Don't miss Samsung VP Jaeyeon Jung at #SDC18 on the future of SmartThings and IoT. Sign up today! https://t.co/1oLSzIsl5s" / X

Samsung és a Mesterséges Inteligencia

A Multi Hub Network és a SmartThings Home API segítségével a Jung bemutatta a SmartThings platform legújabb bővítéseit. Amelyek hozzáférést biztosítanak az eszközök, alkalmazások és szolgáltatások egyre bővülő listájához. A Samsung széles körű partnerségi hálózatának kihasználásával és más iparági vezetők bevonásával a Samsung célja, hogy a felhasználók digitálisan integráltabb, komfortosabb életet élhessenek  otthonukon belül és kívül egyaránt.

Bixby: Új szabványt állít fel a Samsung ökoszisztémája számára !

Az otthoni élmények javítása azt jelenti, hogy a legfejlettebb technológiákat az egyes felhasználók igényeihez és ízléséhez igazítják.

A mélyebb otthoni integrációnak köszönhetően a Bixby intuitív módon fog reagálni a felhasználók egyedi preferenciáik alapján adott parancsaira. Így az intelligens otthonok sokkal okosabbá válnak az egyének és családjaik számára. Emellett a Bixby zökkenőmentesen továbbítja a felhasználói parancsokat a megfelelő eszközhöz, így létrehozva egy harmonikus, több eszközt magában foglaló otthoni ökoszisztémát.

A Samsung Electronics közel 2 trillió wont költ kínai LCD-k vásárlására

A Samsung Electronics az idei év első felében összesen 1,9521 billió won értékben fizetett kínai vállalatoknak televíziókhoz és monitorokhoz használt folyadékkristályos kijelző (LCD) panelek vásárlására. Derült ki a Pénzügyi Felügyeleti Szolgálat elektronikus közzétételi rendszerének szeptember 2-i adataiból. E panelek nagy részét kínai vagy tajvani vállalatok, például a CSOT (Kína), az AUO (Tajvan) és a BOE (Kína) gyártották, ami azt jelenti, hogy a Samsung tévéiben és monitorjaiban található LCD-panelek biztosan Kínában és Tajvanon készültek.

A Samsung Electronics egyre jobban támaszkodott a kínai panelgyártókra, különösen azért, mert a Samsung Display, amely a tavalyi év első feléig LCD-paneleket gyártott, idén lekerült a főbb beszállítók listájáról.

Világvezető hatalom Tv gyártásban és forgalmazásban

A koreai TV-óriás továbbra is a QLED TV-kre, az LCD TV-k egy típusára összpontosít. Még akkor is, amikor a TV-piacon felgyorsul az OLED TV-kre való átállás. A Samsung természetesen a Samsung Display kvantumpontos (QD)-OLED paneljeit és az LG Display OLED paneljeit is bevezette a Samsung OLED TV-k létrehozásához. De ezek értékesítésében nem volt agresszív.

KH Explains] Samsung returns to OLED TV market after 10 years, renews competition with LG

A részvényesek nagy része cégen belüli

A Samsung SDS tavalyi pénzügyi jelentése szerint a kapcsolt felek közül Jay Y. Lee, a Samsung Electronics Co. ügyvezető elnöke birtokolja a legtöbb részvényt, 7,11 millió darabot, azaz 9,2 százalékot. Lee Boo-jin, a Hotel Shilla vezérigazgatója 1,51 millió részvényt, azaz 1,95 százalékot birtokol, Lee Seo-hyun, a Samsung Welfare Foundation vezetője pedig ugyanannyi részesedéssel rendelkezett, mint Lee Boo-jin, de a múlt hónapban egy blokkügylet keretében eladta részesedésének egy részét mintegy 177,7 milliárd wonért.

Samsung Electronics St GDR Chart

Samsung Electronics Co.Ltd. egy dél-koreai multinacionális elektronikai cég, amelynek székhelye Dél-Korea, Szuvon. A Samsung Electronics 80 országban rendelkezik összeszerelő üzemekkel és értékesítési hálózatokkal, illetve mintegy 308 745 embert foglalkoztat.[Ez a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai és félvezető gyártója bevétel szempontjából. Jelenleg a Samsung Electronics piaci értéke 8167 milliárd euró.

Javaslat!

Szerintem itt az ideje, hogy Ön is vásároljon Samsung Electronics euróért, minimum 3 darabot. A Samsung Electonics részvényének ára 1175 euró 2023.10.06-án, így a 3 darabot 3525 euróért megveheti (ami 389 forintos árfolyamon ) 1371225 forintot jelent. Egy 10.000 eurós portfolióba nagyon jól beleíllik a Samsung Electronics részvénye.  Érdemes a portfóliójában ezt a részvényt megvásárolni hiszen akár rövid, akár középtávon 15-20%-os emelkedést várnak tőle. A Nike, Berkshire Hathaway, Microsoft, Coca-Cola részvényei és az eurós 5% -os Magyar Államkötvény mellé.

Samsung Electronics | hvg.hu

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!